N11 vs Adeks Store vs İtopya

alaattin

Megapat
Daha fazla  
Alacağım kulaklık bu 3 sitede de aynı fiyatta. Kargo hızı, satıcı iletişimi garanti ve iade konusunda hangisinde en az sorunu yaşarım?

N11'de en yüksek satışı ve yıldızı alanı tercih edeceğim en ucuzu değil. Önceki alışverişlerimde hiçbir sorun yaşamadım.
İtopya kargo konusunda sıkıntı yaşadığını duydum. Tatil dolayısıyla PC toplayan çokmuş sanırım.
Adeks Store ile ilgili pek bir şey duymadım sanırım yeni veya benim bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İtopyayı sona koyabilirsin. Diğer ikisi hakkında bilgim yok ama İtopya’ dan kötü olamazlar. Siparişin 1 hafta 10 günde anca eline geçer o süreçte aramak istesen ulaşamazsın. Maile geri dönmezler. Eğer Kadıköy civarındaysan ayaklarını gidince anca çözüyorlar sıkıntını. Bunları yaşadım çok istersen kanıtlayabilirim.
İtopyayı sona koyabilirsin. Diğer ikisi hakkında bilgim yok ama İtopya’ dan kötü olamazlar. Siparişin 1 hafta 10 günde anca eline geçer o süreçte aramak istesen ulaşamazsın. Maile geri dönmezler. Eğer Kadıköy civarındaysan ayaklarını gidince anca çözüyorlar sıkıntını. Bunları yaşadım çok istersen kanıtlayabilirim.

Çözüm
Peki arkadaşlar ben Cloud 2 almak istiyorum bu durumda siz olsaydınız nereden (hangi satıcıdan) alırdınız bozuk çıktığı zaman veya ileride bozulduğu zaman rezil olmamak adına ?

Satıcı önerisi bekliyorum link olarak arkadaşlar...

Kulaklık iadesi yok arkadaşlar bunu da unutmayalım, hijyenik olmadığı için. Aldığımda bozuk çıksa (boğuk ses vs.) ama geri gönderdiğim zaman bozuk değil derlerse (anlamadıkları için) gibi bir durumdan korkuyorum.

Cloud 2 almanızı önermem. Çok eski bir kulaklık. O fiyat bandında çok daha kaliteli kulaklıklar var.
Dostum şöyle bir konu açtım seninde önerini alabilirim 7 sayfa okursan iyi olur derdimi anlaman açısından.

N11 e-ticaret sitesi içinde binlerce satıcı var. Adeks, İtopya ise mağazalar. Aralarından en iyi müşteri memnuniyeti genel olarak alırsak Adeks. Cloud 2 yerine MH751 alın derim. Ekstra ses kartı da alırsınız ileride. 1000 TL'lik kulaklık performansını bile alabilirsiniz totalde 700-800 TL'ye. İtopya'yı takip edin derim MH751 için. 489 TL'ye düşüyor.

N11 e-ticaret sitesi içinde binlerce satıcı var. Adeks, İtopya ise mağazalar. Aralarından en iyi müşteri memnuniyeti genel olarak alırsak Adeks. Cloud 2 yerine MH751 alın derim. Ekstra ses kartı da alırsınız ileride. 1000 TL'lik kulaklık performansını bile alabilirsiniz totalde 700-800 TL'ye. İtopya'yı takip edin derim MH751 için. 489 TL'ye düşüyor.
Adeks Store bana özellikle belirttiğim sorunlarda sorun çıkarmaz ise MH752 alabilirim oradan 699₺ ama işte garanti gibi bir durumda ne kadar yardımcı olurlar sonuçta bir internet kafe mağaza diyebilirim. Konya'da yaşıyorum bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Adeks Store kulaküstü kulaklıkların iadesi alıyormuş 14 gün içinde cayma hakkı kullanılabiliyormuş.
408373

Son düzenleme:
Dostum şöyle bir konu açtım seninde önerini alabilirim 7 sayfa okursan iyi olur derdimi anlaman açısından.
Kesinlikle bu bütçeye GSP300 öneririm. Eğer çirkin diyorsanız da MH752 öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı