N11 yalanları

Sorun Google damı N11 De mi ?

• GOOGLE

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6
  • Anket kapandı .
Mesela internette takılırken bir bakıyorum MSI RX 580 ekran kartı 350 TL diyor giriyorum 1900 TL oluyor bu yaptığınız insanlık mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    52,5 KB · Görüntüleme: 111
Bence bu bir sorun. Belki Google ile alakalı bilemiyorum o şekilde listeliyor olabilir fakat toplam fiyat yazan bir yerin altında taksit fiyatı görünmemeli. Zaten inandırıcı bir meblağ değil, bu fiyata düşmüş girip de alayım dedirtmiyor ama, böyle düşünüp de siteye girecek olan çok insan var. Yalan işte.

Bu abartılacak bir şey değil, bazen fiyatlar google arama motorlarında fiyatın değişmesine rağmen cachle'lediği için kalabiliyor, bu onunla alakalı bir şey'de olabilir. Fiyat işinize gelmez ise geri diyip cıkabilirsiniz site'den. Bu konu açmalık bir durum değil, moderatörler böyle boş konuları onaylayarak forum'da asıl cözülmesi gereken konuları arka plana atıyorlar anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı