N11'de 3 tane sehpa 9,90TL

Siz sıkıntıya girmeyi diye iptal etmenizi söylüyoruz demiş. Biz neden sıkıntıya giriyoruz ki?

Eki Görüntüle 1178746

Aynen çok saçma siz neden sıkıntıya giresinizki burada sizi zorluğa sokmaya çalışıyorlar böyle bir şey yapsalar yine siz haklı çıkacaksınız onlarda suç var genel olarak.

Çok fırsatçı bir milletiz vallahi şu soru cevapta ki yazılan şeyleri görünce ben utanıyorum. Yok mağdur edemezsiniz de yok göndereceksiniz şikayet edeceğim bilmem ne... Çok utanç verici geliyor bana. Bir hata varsa iptal edilmeli yani bence ki ben demiştim yanlışlık vardır diye. Biz 50 100 TL kar edeceğiz diye şirket niye binlerce zarara girsin? Yanlışlıklar olabilir.

Çok fırsatçı bir milletiz vallahi şu soru cevapta ki yazılan şeyleri görünce ben utanıyorum. Yok mağdur edemezsiniz de yok göndereceksiniz şikayet edeceğim bilmem ne... Çok utanç verici geliyor bana. Bir hata varsa iptal edilmeli yani bence ki ben demiştim yanlışlık vardır diye. Biz 50 100 TL kar edeceğiz diye şirket niye binlerce zarara girsin? Yanlışlıklar olabilir.

Zaten adamlar kendileri onaylamadığı sürece hiçbiri satın alamayacakki şikayet etselerde pek etkisi olmayacak gibi geliyor bana adamlar galiba 90TL yerine 9 TL yazdılar ve öyle kaldı.

Şikayet edecekseniz bunu kullanın, kendim yazdım.

Şikayet edecekseniz bunu kullanın, kendim yazdım.
Hala şikayetten bahsediyorsunuz. Bu kadar fırsatçısını da görmedim. Yanlışlık olmuş işte. Azıcık empati kurmayı öğrenin.

Arkadaşlar yaptırım falan hikaye. MF Product denilen firma şuan Hepsiburada üzerinden satış yapabiliyorsa yaptırımı falan yok bu işin. Farklı bir siteden verilen tüm siparişler yollanıp hepsiburada siparişleri yollanmadı. Hepsiburada bu adamlara gram yaptırım uygulamadı. N11 de bu satıcıya yaptırım falan uygulamaz acıtasyon yapıyor mağazalar. İade etmeyeceğim. Eğer ortada bir fiyat yanlışlığı varsa mağazanın iptal etme yetkisi var. Buyursunlar iptal etsinler.

Hala şikayetten bahsediyorsunuz. Bu kadar fırsatçısını da görmedim. Yanlışlık olmuş işte. Azıcık empati kurmayı öğrenin.

Mesafeli satış sözleşmesinin dediğine dayanıyorum, ben fırsatçı değilim onun yaptığı yanlış. Teşvik değil, sadece isteyen yazsın diye mevcut.

Dikkat etseymiş. Hiç anlamıyorum şöyle savunmaları. Ben banka yazılımı yaparken hata yapsam ve banka para kaybetse herkese geri verin mi diyeceksin? Bir doktor hata yapsa ve hasta ölse doktoru şikayet etmeyin mi diyeceksin?
Kritik olmayan işi bile düzgünce yapamayan kişi o işi yapmasın o zaman.

10 lira geri gelmese de umurumda olmaz. Ben iptal falan etmem.
Boş muhabbet, hiç kimse hiçbir şeyi satmak zorunda değil. İnsanlık hali, fiyat yanlış girilmiş, fırsatçılık peşinde koşup birde bu durumu normalleştirerek savunmaya çalışmanız acizane ve komik.
Biz de parayı ağaçtan toplamıyoruz. Ucuza bir şeyler almaya çalışıyoruz. Azıcık empati de bize.
"Gömlek giysen sana faşist der parka"

Biz de parayı ağaçtan toplamıyoruz. Ucuza bir şeyler almaya çalışıyoruz. Azıcık empati de bize.
"Gömlek giysen sana faşist der parka"
Allah Allah, satıcı da para içinde yüzüyor zaten. Adamlar da para kazanmaya çalışıyor. Azıcık empati de biz satıcılara lütfen.

Ortada bir hata var, belki de iptal etmeyenler yüzünden birkaç kişi işinden olacak.

Ahlaki tarafını size bırakıyorum ben iptal ettim.

Hocam iptal etmeyenler yüzünden işinden niye olsunlar. Onlar iptal edebiliyorsa edecekler. Ki 5I etti 10u etti, yüzlerce alan kişi etmeyecek :D Alanların hepsi forumdan değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı