N11'den alınan ürünler yanlış adrese gitmiş

Altıeylül hocam.
Hocam şöyle bir olay yaşadım bende. Kargom benim oturduğum yere geldi fakat farklı ilçeye geldi. İlçe de yan yana. O ilçeden kargom dağıtıma çıkmıştı. Ancak bakıyorum da sizin ki biraz daha farklı durum. Kargocuyu arayın durumu anlatın.
 
Şimdi sebepsiz yere germek istemem ama eğer PTT Kargo ise kaybolabilir, aras ise her şey olabilir.

Çok afedersiniz, aras denen şerefsizin evlatları daha apartmana girmeden ve bana kod sormadan telefona teslim edildi mesajı geliyordu. Ondan sonra kargoyu kontrol dahi ettirmeden bırakıp gidiyorlardı. Hatta bazen çok sıkıştığını ve teslimatlara yetişemeyeceğini söyleyip aşağı da çağırıyorlardı. Adamlar telefon edip evde olduğumun onayını aldıklarında direkt teslim edildi gözüküyordu.

Aras Kargo'ya en az üç kez şikayet ettim ama geri dönüş dahi yapılmadı. Artık satıcısı güvenilir olsa dahi Aras Kargo kullanıyorsa çoğu zaman almaktan vazgeçiyorum. N11 en azından hangi şirketle göndereceğini söylüyor. Trendyol'da rastgele kargo şirketi veriyorlar. O yüzden Trendyol'u hiç kullanmam.

Hocam bende laptop almıştım. Abiye dedim ki teslimat kodum yok dedim. Adamlar laptopu verdi. Ya yanlış adrese gelseydi? Ne yapacaktı kargocu? Benimki Trendyol Express.

Teşekkürler hocam deneyeceğim bakalım.
Hocam biraz araştırdım. Oradaki şubeden dağıtıma çıkar ya da sizin oturduğunuz yerdeki şubeye aktarma yapılır. Siz yine de kargocuyu arayın durumu anlatın. Muhtemelen benim dediğim gibi olur.

Ayrıca kargo firmasının bu tarz şikayetleri var anladığım kadarıyla. Böyle yaşayanlar da var.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı