Linkini bıraktığım sistem alınır mı? Bu sistemi biraz kullanıp daha sonra kasa, anakart, işlemci, bu üçünü daha sonra değiştirip daha da yükseltmeyi düşünüyorum, ürün sizce alınır mı? Adamlar kendileri monteleyip gönderiyorlarmış.
Antec ANTECP7NEO26INTELi5 i5-10400F 16 GB 512 GB SSD RX 6600 XT Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bende bu aralar yeni bir pc aldım. Tek taktiği bütün parçaları akakçeye gir en ucuzları hesap makinası ile topla. Daha az çıkarsa büyük ihtimalle değmez.
Biz size biraz daha ücretle daha iyi bilgisayar almak için bir seçenek sunduk. N11deki sistem de fiyatına göre pahalı durumda kalıyor. Sizin yeriniz de olsam kendimi sinerjideki bilgisayarı almaya zorladım.
Biz size biraz daha ücretle daha iyi bilgisayar almak için bir seçenek sunduk. N11'deki sistem de fiyatına göre pahalı durumda kalıyor. Sizin yeriniz de olsam kendimi Sinerji'deki bilgisayarı almaya zorladım.
Bende bu aralar yeni bir pc aldım. Tek taktiği bütün parçaları akakçeye gir en ucuzları hesap makinası ile topla. Daha az çıkarsa büyük ihtimalle değmez.
DFS bilgisayar bu aralar boyle bircok sistem hazirliyor. Ellerinde kalan satamadiklari parcalari bitirmek adina bir sistem. Ileride bahsettiginiz parcalari degistirebilme imkaniniz olacaksa alinabilir.
Ayrica kendi sitesinden bakarsaniz belkj daha ucuza bulabilirsiniz.