N11'den RX 6600 XT hazır sistem alınır mı?

Linkini bıraktığım sistem alınır mı? Bu sistemi biraz kullanıp daha sonra kasa, anakart, işlemci, bu üçünü daha sonra değiştirip daha da yükseltmeyi düşünüyorum, ürün sizce alınır mı? Adamlar kendileri monteleyip gönderiyorlarmış.

Biz size biraz daha ücretle daha iyi bilgisayar almak için bir seçenek sunduk. N11deki sistem de fiyatına göre pahalı durumda kalıyor. Sizin yeriniz de olsam kendimi sinerjideki bilgisayarı almaya zorladım.

Biz size biraz daha ücretle daha iyi bilgisayar almak için bir seçenek sunduk. N11'deki sistem de fiyatına göre pahalı durumda kalıyor. Sizin yeriniz de olsam kendimi Sinerji'deki bilgisayarı almaya zorladım.

Maalesef, alamam, Sinerji'deki sistem bayağı iyi, siz RX 6700 dediğiniz an şaşırdım ama maalesef.

Bende bu aralar yeni bir pc aldım. Tek taktiği bütün parçaları akakçeye gir en ucuzları hesap makinası ile topla. Daha az çıkarsa büyük ihtimalle değmez.
Mantıklı. Şimdi yapacağım.

DFS bilgisayar bu aralar boyle bircok sistem hazirliyor. Ellerinde kalan satamadiklari parcalari bitirmek adina bir sistem. Ileride bahsettiginiz parcalari degistirebilme imkaniniz olacaksa alinabilir.

Ayrica kendi sitesinden bakarsaniz belkj daha ucuza bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı