N11'den RX 6600 XT hazır sistem alınır mı?

DFS bilgisayar bu aralar boyle bircok sistem hazirliyor. Ellerinde kalan satamadiklari parcalari bitirmek adina bir sistem. Ileride bahsettiginiz parcalari degistirebilme imkaniniz olacaksa alinabilir.

Ayrica kendi sitesinden bakarsaniz belkj daha ucuza bulabilirsiniz.

İleride kesinlikle değiştireceğim, özellikle anakartı direk değiştireceyim acayip takıntım var, sitesi olduğunu bilmiyordum, bakalım.

O sistemi alamam, bana N11 linkini bıraktığım sistemi yorumlarsınız sevinirim.
Antec PSU ve kasa hakkında bir fikrim yok (çoğu forumda kötülenmemiş bir marka giriş seviyesi olarak düşünülebilir) ancak bütçeyi aşamıyorsanız alabilirsiniz RX 6600 XT iyi karttır RTX3060 ve 3060 Ti arası performansa sahiptir.

Antec PSU ve kasa hakkında bir fikrim yok (çoğu forumda kötülenmemiş bir marka giriş seviyesi olarak düşünülebilir) ancak bütçeyi aşamıyorsanız alabilirsiniz RX 6600 XT iyi karttır RTX3060 ve 3060 Ti arası performansa sahiptir.

Bütçeyi aşamıyorum, internette bu fiyaya hatta az önce atılan RX 6700'den pahalı, 6500 XT, GTX 1660 sistemler var, şu an tek alabileceğim sistem bu, ileride masraf yapacağım gibi görünüyor.

Bütçeyi aşamıyorum, internette bu fiyaya hatta az önce atılan RX 6700'den pahalı, 6500 XT, GTX 1660 sistemler var, şu an tek alabileceğim sistem bu, ileride masraf yapacağım gibi görünüyor.
Yine de sıfır olarak RX 6600 XT dizmek zor 13K'ya tek tek toplarsan i3 12100F ve RX6600 alabiliyorsun ve bu sistemden daha düşük oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı