Bütçeniz nedir? TurboX, Izoly gibi bilgisayarlardan uzak durun.Pekala hepinize teşekkür ederim aileme söyliyecektim ama söylemiyeceğim almayacağım.
Bütçeniz nedir? Turbox, Izoly gibi bilgisayarlardan uzak durun.
Bende mesaj yazmıştım sadece markasını bilmiyordum girip bakarsanız markayı yazmamışlar.Eğer alacaksan şu konuyu oku bu arada. Ama hemen kararını değiştirmen iyi oldu.
Turbox Izoly Dragos bilgisayar alınır mı?
Merhaba, başlığı bu şekilde açmamın nedeni satın alacak kişilerin Turbox PC neden alınmaz tarzı şeyler yazmamasından dolayıdır. Şimdi biz almayın diyoruz ama neden almayın diyoruz pek açıklamıyoruz. Kısa ama yeterli cevaplar veriyoruz ve bu Turbox alacak kişilerin pek hoşuna gitmiyor gibi. Ben...www.technopat.net
İkinci el sistem toplamanız lazım. O bütçede sıfır sistem alırsanız ancak GTA SA falan oynarsınız.En fazla 2000 TL.
Sana tavsiyem hazır toplanmış pc alma o fiyata kendin topla daha sağlıklı Buyrun kanıtı.Şu indirime girmiş. Sizce hangisi alınır veya alınır mı?
![]()
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.