Yurtsuzbedevi
Hectopat
Daha fazla
Biliyorsunuz pek çok alışveriş sitesi var. Biz sistem toplamayı seven ve takip eden insanlar için en önemli şeylerden biriside bütçe. Peki bütçemizi neye göre ayarlamalıyız, ucuz ürünler alarakmı yoksa fiyat performans ürünü alarakmı. Bunun cevabını hepimiz biliyoruz. Ben kendi açımdan bir deneyimimi sizinle paylaşmak istedim. Vatan computer'da 2750 TL'ye toplayabildiğim bir sistemi n11'de 2500 liraya topladım. Peki bu bilgi ne işinize yaricak artık n11'den toplayın mı diyorum aslında hayır.n11'in çalışma sistemi biraz farklı. Çoğunuzun bildiği gibi binlerce mağaza var ve hepsi ayrı ve aynı ürünleri farklı fiyatlarda satıyor. Peki nasıl seçim yapmalıyız? N11'in vatana göre dezavantajı bizi keklemek isteyen binlerce mağazanın bulunması. Normalden pahalı ürünler yeni gösterilmeye çalışan çağdışı ürünler olsun bizi sıkıntıya düşürüyor. Size tavsiyem mağaza yorumlarını dikkate almanız çünkü sadece satın alan kişiler yorum yapabiliyor. Bu aslında biraz riskli. İşin sonunda zararda olmanız çok ufak bir ihtimal zira n11'in iade sistemi bir anlamda iyi çalışıyor. Ama iyi bir araştırma her zaman önemli.
Sonuç olarak vatan'a gidip gözünüzün önünde olan parçalara para vermek insanın kafasına daha çok yatıyor. Ben burda sadece bir alternatiften bahsetmek istedim. Bilgili olabildiysem teşekkür ederim.
Sonuç olarak vatan'a gidip gözünüzün önünde olan parçalara para vermek insanın kafasına daha çok yatıyor. Ben burda sadece bir alternatiften bahsetmek istedim. Bilgili olabildiysem teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: