N11'den sistem toplama

Yurtsuzbedevi

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz pek çok alışveriş sitesi var. Biz sistem toplamayı seven ve takip eden insanlar için en önemli şeylerden biriside bütçe. Peki bütçemizi neye göre ayarlamalıyız, ucuz ürünler alarakmı yoksa fiyat performans ürünü alarakmı. Bunun cevabını hepimiz biliyoruz. Ben kendi açımdan bir deneyimimi sizinle paylaşmak istedim. Vatan computer'da 2750 TL'ye toplayabildiğim bir sistemi n11'de 2500 liraya topladım. Peki bu bilgi ne işinize yaricak artık n11'den toplayın mı diyorum aslında hayır.n11'in çalışma sistemi biraz farklı. Çoğunuzun bildiği gibi binlerce mağaza var ve hepsi ayrı ve aynı ürünleri farklı fiyatlarda satıyor. Peki nasıl seçim yapmalıyız? N11'in vatana göre dezavantajı bizi keklemek isteyen binlerce mağazanın bulunması. Normalden pahalı ürünler yeni gösterilmeye çalışan çağdışı ürünler olsun bizi sıkıntıya düşürüyor. Size tavsiyem mağaza yorumlarını dikkate almanız çünkü sadece satın alan kişiler yorum yapabiliyor. Bu aslında biraz riskli. İşin sonunda zararda olmanız çok ufak bir ihtimal zira n11'in iade sistemi bir anlamda iyi çalışıyor. Ama iyi bir araştırma her zaman önemli.
Sonuç olarak vatan'a gidip gözünüzün önünde olan parçalara para vermek insanın kafasına daha çok yatıyor. Ben burda sadece bir alternatiften bahsetmek istedim. Bilgili olabildiysem teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağaza puanı ve yorumlara bakarak bende tüm sistemi burdan toplamayı düşünüyorum gerçekten daha ucuza geliyor. Müşteri yorumlarının neredeyse tamamı olumlu ve mağazı puanı yüksek olan satıcılardan sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Pc toplamayı bilen biri için N11 ; bilmeyen için sinerji yada teknobiyotik sitelerini öneririm. Çünkü sadece sistem toplama videolarındaki gibi kolay olmuyor. Bağlantılar ve montaj bilgi birikimi istiyor. Kasa içi sıcaklık, ses ve sistem stabilize testleri yapılmayınca sorunlar çıkabiliyor. Bir ay sonra oyun yavaş , sistem donuyor gibi serzenişler oluyor.

Dediğin doğru, mağaza yorumlarına mutlaka bakılmalı ancak n11 ve gittigidiyor tarzı bütün alışveriş siteleri gayet güvenilir sitelerdir. Ancak ben bugüne kadar alacağım her ürünü akakce gibi sitelerden piyasadaki en ucuzunu bularak almaktayım ve bugüne kadarda hiçbir sorun yaşamadım. İnternetten alışveriş yapmak gerçekten zor ve tecrübe gerektiriyor gerçekten :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı