N53sv dizüstü PC kaç GB RAM destekler?

iTzFLJcK

Hectopat
N53SV | Notebook | ASUS Türkiye sahibiyim.
i7 8 işlemcili 4 GB RAM'a sahibim. Şimdi benim leptobum kaç GB RAM destekliyor ve bu RAM'i arttırırsam performansta azda olsa 10 15 FPS'lik bir artış söz konusu olur mu? 8 GB yapabilirim. Sitede baktım.
  • 4 X SO-DIMM soketle maks. 16 GB SDRAM(dört çekirdekli), DDR3 1333 MHz SDRAM, 2 X SO-DIMM soketle maks. 8 GB SDRAM(çift çekirdekli)
Böyle bir şey yazıyor bir şey anlamadım ben de.

Ya da önerdiğiniz başka bir şey var mıdır? Yeni sistem toplamanın zamanı gelmiş gibi şeyleri kendinize saklayın bizde biliyoruz. Yeni sistem almayı paramız olsa bizde alırız elimizdeki bu bunun üstünden en iyi performansı nasıl alırım? Parça değişimi olur, başka bir şey olur. Yardımlarınızı bekliyorum.
Windows'u 8 ya da 10 yapsam bir fark olur mu? Herhangi bir şey olabilir performans artışı olsun yeter çoğu oyunu zaten kaldırıyor. Çoğunu 70 80 FPS ile oynuyorum. Ama 60'a 70'e sabitliyorum bazen droplanmalar oluyor. Her öneriye açığım.

asd.PNG asdf.PNG asdfg.PNG asdfgh.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı