Çözüldü N550JK yasak işareti kurulum sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, benim ASUS N550jk tipi bir bilgisayarım var sitenizden güncel imajınızı indirdim. Bundan sonra 32 GB Toshiba flash'a win32 ile yüklemeyi yaptım. BIOS ayarlarını yaptım ve boot menuden girdim. Clover boot menu geldi. İnject İntel'i kaldırdım başlattım. USB host controller tarzında 5-6 yazı çıktından sonra bozuk yazılar çıkıp yasak işareti geldi. Araştırdığıma göre USB 3.0 sorunu ama bu PC'de USB 2.0 portu yok. Ayrıyetten USB 2.0 flash'ım da yok. Ne yapabilirim ? Çabalıyorum, Asus Wireless adaptörü bile aldım. Yeni 32 GB flash ile lütfen yardımcı olun. Çıldırmama ramak kaldı. :(

PC:

• Asus N550JK
  • İntel i7 4700HQ
  • 12GB DDR3 1600MHZ
  • Nvidia Geforce 850m
  • 1.5TB HDD

NOT: Ne olduğuna bakmam ile beraber config.plist dosyasını şimdiden 4600 ile değiştirdim fakesmc haric kext'leri yedekleyip sildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize teşekkür ederim, lakin sorunu 8 GB'lık flash belleğe yükleyerek hallettim (USB 2.0). Eğer tüm sorunları halledersem bir rehber oluşturacağım, şu ana kadar kurulumu, ekran kartını sesi, wirelessı, App Store, iMessage'ı hallettim. Kalanlar; Batarya, Fn tuşları, Apple mouse komutları, USB 3.0, Parlaklık (Slider kullanıyorum fakat entegre hale getirme fikirindeyim.) ayrıyeten klavye parlaklığı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı