Nacon revolution Pro Controller 2 kablolu mu kablosuz mu?

İsmail YANİK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu gamepadi almak istiyorum ancak hem kablo girişi var hem kablosuz gibi tam bir bilgi bulamadım kimisi kablolu diyor kimisi kablosuz diyor anlayamadım. PC için kullanacağım kullanan varsa kablolu mu kablosuz mu aydınlatabilir mi?

Bunlar PC üzerinden kablo ile kullanılıyor diye biliyorum. PC için alternatif kollar da var.

Kablosuz olması önemli mi?

Kablosuz olması önemli mi?

Evet kesinlikle çünkü şu anda nacon compact kablolu gamepadim var zaten yükseltmek istiyorum. Logitech F710 düşündüm ancak nacon diğer kullandığım bütün kontrolcülere göre daha rahat bir yapıya sahip ve daha kaliteli. O yuzden F710'dan vazgeçtim MSI Force var ama kullanıcı yorumu artı ve eksileri önemli benim için bunun için bir başlık açmayı düşünüyorum.

Tamamdır hocam. Aslında güzel kollar var. Kablosuz olarak ise Xbox kolu olabilir. Bir de Trust GXT Bosi de olabilir. Nacon ise gerçekten kaliteli ve lisanslı kollar üreten bir firma. Kablolu olarak isterseniz de rehberime bakabilirsiniz. Aynı zamanda PC için de geçerlidir.

Tamamdır hocam. Aslında güzel kollar var. Kablosuz olarak ise Xbox kolu olabilir. Bir de Trust GXT bosi de olabilir. Nacon ise gerçekten kaliteli ve lisanslı kollar üreten bir firma. Kablolu olarak isterseniz de rehberime bakabilirsiniz. Aynı zamanda PC için de geçerlidir.

Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı