Nagas X900B Kasa Alınır mı?

mcakan

Megapat
Son düzenleme:
Bilmediğin, doğru dürüst açıklanmamış olan bir markayı almanı tavsiye etmem. İlk defa duydum bende. Bence riske girme. Bilindik, herkesin önerdiği bir marka tavsiye et. Paranı çöpe atma.

Nagas, Aopen markasının modeli. Aopen bilinmedik bir marka değil. Hatta eski ürünleri çok kaliteliydi. Hala çalışan Aopen güç kaynakları falan var elimde kaç yıllık. Konu açmam da ki amacım sitelerde görseller falan yeterli değil. Usb portları falan neresinde onlar görünmüyor. Onları falan görüp ona göre karar vermek.

Merhaba, Nagas marka kasalar ile iş yerimize sistem topladık. Bir sorun yaşamadık. Kullanım amacınıza göre iş değişebilir. Bu modeli bende bir kaç sitede gördüm ancak görüntüsü iş yerine uygun olmadığı için alamadık. Bildiği kadarıyla da ön kısmı tamamen sabit, portlar yanda ya da yukarıda.

Güç kaynağı 80+ plus yazıyordu bir yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Olmaz sipariş edip beğenmezsem geri göndericem.

Her ne olursa olsun PSU'yu ayri almanizi oneririm.

İş yerime toplamıştım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. PSU'ya çok güven olmaz tabi ama 4 aydır problemsiz çalışmaya devam ediyor. Ekran kartı kullanmadığım için PSU ne kadar idare eder bilemiyorum tabii

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı