Nakil ne zaman açılır?

Mursin

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gt 1030 4 gb
8 gb ddr 4 3200 mhz ram
Amd ryzen 1200 3.10 ghz
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben okul değiştirmek istiyorum. Geçeceğim okulda şu anki okuduğum aynı bölüm olduğu için sorunsuz sınıf atlayabiliyorum fakat nasıl nakil aldırıcağım konusunda bir fikrim yok. Ben seneye nakil aldırmak istiyorum. Okulun son günü nakil aldırsam seneye o okuldan başlar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben okul değiştirmek istiyorum. Geçeceğim okulda şu anki okuduğum aynı bölüm olduğu için sorunsuz sınıf atlayabiliyorum fakat nasıl nakil aldırıcağım konusunda bir fikrim yok. Ben seneye nakil aldırmak istiyorum. Okulun son günü nakil aldırsam seneye o okuldan başlar mıyım?
Karnenizi aldıktan sonra devam ediyor diye biliyorum. Başlayana kadar okula girmeyi denersiniz kontenjan varsa alırlar.

Nakiller devam ediyor diye biliyorum. E-devletten öğrenci nakil işlemlerine gir ve gitmek istediğin okulu seç ve nakilini onayla. E-okula gir ve kaçıncı sıradasın bak bakalım :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı