NormalVatandas
Hectopat
Daha fazla  

Ne zaman başlar? Sistemde görünmüyor.

Nakilleri diyorum.
Pardon hocam.Nakilleri diyorum.
E okulda gözükür hocam. Senin nasıl?Sistemde nasıl bakıyoruz?.
Ne zaman başlar? Sistemde görünmüyor.
12 gibi açılır inşallah daha erken olursa çok iyi olur.Hocam öğleden sonra saat 2-3 gibi açılır, geçen sene bende girdim o aralar açılmıştı.
Kötü.Sene başında hedefim 480 ile alan bir okuldu sonra 440'a düştü şimdi 430'luk liseye yerleştik.Buraya uzun uzun yazacak şeyler yaşadım ama nasip buymuş.Sizin de mesajları gördüm bu arada hayırlısı olsun sizin için de.E okulda gözükür hocam. Senin nasıl?
Pek iyi olmadı benimde. Sene boyunca ders çalışmaya çalışırken hep beni rahatsız eden çocukla aynı okuldayım. Babamı ikna edip komşu yerleştirme alanında okulu ve sinavli okulu deneyeceğim. Sinirden ağladım birsz.Kötü.Sene başında hedefim 480 ile alan bir okuldu sonra 440'a düştü şimdi 430'luk liseye yerleştik.Buraya uzun uzun yazacak şeyler yaşadım ama nasip buymuş.Sizin de mesajları gördüm bu arada hayırlısı olsun sizin için de.
Benimde hedefim Beşiktaş Anadolu idi. Önünden geçsem kovarlar.Pek iyi olmadı benimde. Sene boyunca ders çalışmaya çalışırken hep beni rahatsız eden çocukla aynı okuldayım. Babamı ikna edip komşu yerleştirme alanında okulu ve sinavli okulu deneyeceğim. Sinirden ağladım birsz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.