Nakil tercihleri saat kaçta başlar?

Pek iyi olmadı benimde. Sene boyunca ders çalışmaya çalışırken hep beni rahatsız eden çocukla aynı okuldayım. Babamı ikna edip komşu yerleştirme alanında okulu ve sinavli okulu deneyeceğim. Sinirden ağladım birsz.

Benimde hedefim Beşiktaş Anadolu idi. Önünden geçsem kovarlar.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki denemede bile sohbet edip oyun oynayan insanlarla beraber okudum keşke sınıf seçme falan olsaydı.Neyse bakalım 10.sınıftan itibaren başlayıp üni de telafi edicez.

Pek iyi olmadı benim de. Sene boyunca ders çalışmaya çalışırken hep beni rahatsız eden çocukla aynı okuldayım. Babamı ikna edip komşu yerleştirme alanında okulu ve sinavli okulu deneyeceğim. Sinirden ağladım birsz.

Benim de hedefim Beşiktaş Anadolu idi. Önünden geçsem kovarlar.

Komşu kayıt alanına yerleşmek zor ama... Hakkında hayırlısı, çevrene çok odaklanma görmezden gel hayırlı arkadaş edin gerisi gelir. Depremden dolayı ikinci dönem gidemekdik, her okulda böyle aklı havada öğrenciler olacak, 9.sinif çerez konular (kişiye göre değişir ) 9'u yaparsan gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki denemede bile sohbet edip oyun oynayan insanlarla beraber okudum keşke sınıf seçme falan olsaydı.Neyse bakalım 10.sınıftan itibaren başlayıp üni de telafi edicez.
Ben okula 1. Girmiş olabilirim. Değişmezse bile inşallah derece sınıfına girebilirim. İnşallah.

Komşu kayıt alanına yerleşmek zor ama... Hakkında hayırlısı, çevrene çok odaklanma görmezden gel hayırlı arkadaş edin gerisi gelir.
Yok zaten bir tane tuttu, yine de deneyeceğim.

Ben okula 1. Girmiş olabilirim. Değişmezse bile inşallah derece sınıfına girebilirim. İnşallah.

Yok zaten bir tane tuttu, yine de deneyeceğim.
İnşallah hocam gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun.Ben nakil deneyeceğim de yüzde 4'e karşı 7. Gelmesi imkansız ama deneyeceğim bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı