Nakil tercihleri saat kaçta başlar?

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki denemede bile sohbet edip oyun oynayan insanlarla beraber okudum keşke sınıf seçme falan olsaydı.Neyse bakalım 10.sınıftan itibaren başlayıp üni de telafi edicez.

Komşu kayıt alanına yerleşmek zor ama... Hakkında hayırlısı, çevrene çok odaklanma görmezden gel hayırlı arkadaş edin gerisi gelir. Depremden dolayı ikinci dönem gidemekdik, her okulda böyle aklı havada öğrenciler olacak, 9.sinif çerez konular (kişiye göre değişir ) 9'u yaparsan gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki denemede bile sohbet edip oyun oynayan insanlarla beraber okudum keşke sınıf seçme falan olsaydı.Neyse bakalım 10.sınıftan itibaren başlayıp üni de telafi edicez.
Ben okula 1. Girmiş olabilirim. Değişmezse bile inşallah derece sınıfına girebilirim. İnşallah.

Komşu kayıt alanına yerleşmek zor ama... Hakkında hayırlısı, çevrene çok odaklanma görmezden gel hayırlı arkadaş edin gerisi gelir.
Yok zaten bir tane tuttu, yine de deneyeceğim.

Arkadaşlar nakil sistemi açılırsa LGS'ye giren arkadaşlarımdan küçük bir ricam olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…