Nakil yapmalı mıyım?

furkan312

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1
Klavye: Aula F75
Mouse: SteelSeries Prime
BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram
Şu an bir meslek lisesi 1. sınıf öğrencisiyim ve bu lise hem puan olarak düşük bölümleri makine en. Elektrik elektronik, en. Otomasyon üstüne üstlük okul evimden 2 saatlik otobüs yolculuğu mesafesinde fakat evimin yaklaşık 15dk uzaklığında bir Anadolu lisesi var burasının puanı 85-90 arası şu anda bu okulda 1 kişilik kontejan var. Ben 2. sıradayım önümüzdeki ay nakiller olursa büyük ihtimalle nakilim çıkar. Fakat meslek lisesindeki sınıf ortamı arkadaşlık ortamı çok iyi hem bu sınıftan ayrılmak istemiyorum hem de bu yolu çekmek istemiyorum çok arada kaldım sizce nakil yapmalı mıyım? (Not: Şu anki bölümüm en. Otomasyon Anadolu lisesine nakilim olursa İngilizce öğretmenliği istiyorum.)

Benim babamın bir sözü vardır. En güzel okul en yakıl okuldur. İnsanların bu meslek lisesine önyargısını anlamıyorum. Bende meslek lisesine gidiyorum hiç böyle kötü söz edilen bir ortam yok. Arkadaşlık ortamın iyi mi? Lise bitince işini arkadaşların mı yapacak hayır. Lise bittiği zaman kimse kimseyi tanımayacak o yüzden liseye gidiyorsan arkadaşlık ve ortam için gitme. Sana tavsiyem bu şekilde uymazsan sonuçlarına katlanıp beni hatırlarsın.

Arkadaş ortamım iyi ise ben kalırdım ama sabah 8 de başlyan ders için 6 da evden çıkmak çok da mantıklı değil. Günde 4 saatiniz çöp oluyor bence evinizin yakınındaki okulu deneyin olmadı geri dönersiniz.

Yaparsan konfor alanından çıkmış olacaksın bu da Türkiye'de reşit olamayan birine önerebileceğim bir şey değil.

Nakil yapan arkadaşım vardı. 2-3 ay sonra tekrar bizim okula geldi ancak zayıflamıştı ve saçları seyrekleşmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı