Nakilden sonra once görülmeyen dersler icin sorumluk sinavına girilir mi?

Booooo

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yeni okula geçtim, imam hatipten Anadolu'ya. 10. sınıftayım, hiçbir dersten kalmadım. Ama bugün okul sorumluluk sınavlarına gireceklerin listesi yayınladı, orada benim adım var ve girecek sınavlar hep seçmeli dersler: Osmanlı Türkçesi, bilişim teknolojisi falan. Ama ben 9. sınıfta bu dersleri hiç görmedim. 6 tane seçmeli ders orada yazıyor. Ben onların sınavına girecek miyim? Bende kitaplar da yok, onların ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bir de ben kalmadim ki, sorumluk sinava giremem.

Merhaba. Ben yeni okula geçtim, imam hatipten Anadolu'ya. 10. sınıftayım, hiçbir dersten kalmadım. Ama bugün okul sorumluluk sınavlarına gireceklerin listesi yayınladı, orada benim adım var ve girecek sınavlar hep seçmeli dersler: Osmanlı Türkçesi, bilişim teknolojisi falan. Ama ben 9. sınıfta bu dersleri hiç görmedim. 6 tane seçmeli ders orada yazıyor. Ben onların sınavına girecek miyim? Bende kitaplar da yok, onların ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bir de ben kalmadim ki, sorumluk sinava giremem.

Eski okulunda görmediğin tüm derslerden yeni okulunda sorumlusun. Aslında mantıklı olan onlardan muaf olman lakin sistem bu şekilde. Bahsettiğin dersleri hiç görmemişken onları yapmanın mümkünatı yok. İmam hatipte kalman daha doğru olabilirdi aslında, nice tanıdıklarım var imam hatipten mezun doktor mühendis. Okulun niteliğine göre de değişir tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı