Nakit para nasıl saklanır?

• Konuyu başlatan Meras
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.335
Herkese selam. Elime nakit geçti şükür kardeşim nakitlerini tabii ki tutma dolar molar yok mu bir şeyler çevir öyle tut, bozdurması da zor geliyor insana, harcamıyor işte mis falan dedi. Akıl almam gerek, ne yapmalıyım sizce, yardımcı olur musunuz?
Yanlışlıkla konu başlığındaki "s" harfini görmedim.

Ben döviz almaktan yana değilim çünkü o kadar fazla oynuyor ki ben takip etmekten sıkıldım. Aklı olan almaz böyle insan evladına dert gibi yemin ederim döviz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam haklı çözüm bonodur. Mevduat bankalarına ne faizlerle girip düşürdüklerinde ağlayarak çıkanları görüyorum. Bonoda yıl geçse faizi aynı kalıyor.

Dolar falan hikaye küresel çapta gelişmeleri düşündükçe insan rahat uyamaz açıkçası. Ben de altıncıyım. Uzun vadede atıp bırakacağım diyorsanız altın düşünebilirsiniz.

Adam haklı çözüm bonodur mevduat bankalarına ne faizlerle girip düşürdüklerinde ağlayarak ıkanları görüyorum n koly bonoda yıl geçse faizi aynı kalıyor
Gerçekten mi yaa bütün yıl aynı faizse ben hemen giriş yapmak istiyoeum. Bir sitesine bakayım ama inş dediğiniz gibidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı