- Makaleler
- 1
Ne takarsan tak telefon dikey veya yatay yere düştüğünde %70 ekran kırılacaktır. Ekran koruyucu camlar sadece yüz üstü düşmelere ve çizilmelerden ufak tefek darbelerden korumak içindir.
Ben bunu aldım ama ne kadar korur bilmiyorum. Takmadım daha. Ayrıca ekranı çizmesinden korkuyorum.Cep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11
Cep Telefonu Kılıf ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Telefon Kılıf çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Aslında en kaliteli koruyucu olarak geçiyor bu. Keşke bir telefoncuya takdırsaydınız.Çok kalitesiz bir şey ben bugün taktım ekran gri oldu ve ortada renkli baloncuk oldu
Ben telefonumda 5 liralık cam kullanıyorumÖncelikle paraya kıy, bildiğiniz üzere dükkanlarda "EKRAN KORUYUCU 10 TL" yazısını görür olduk, artık neyi nasıl koruyorsa, birde yetmezmiş gibi yaşlı insanları başka bir telefonun ekran koruyucusunu takıyorlar. Nano glass daha iyi bir seçenek olacaktır çizilmemesi için, daha hoş duruyor ayrıca telefona bakıldığında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.