Nanokatalog Alışveriş Tecrübeleriniz

YasinCetinkaya

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2018
Mesajlar
190
Yer
Ankara
Merhabalar. Birkaç ay içinde kendime yeni bir sistem toplayacağım. Gördüğüm kadarıyla genellikle fiyatlar TR fiyatına göre çok daha iyi durumda Nanokatalog tarafında. Acaba yaptığınız alışverişlerden memnun kaldınız mı ya da yaptığınız işlemlerde aldığınız geri bildirim nasıldı? Tecrübelerinizden birkaçını aktarırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Yurtdışındaki stoklarından getirdikleri için ürün teslimat süresi bazen 1 ayı bulabiliyor ama Türkiye'de çoğu tedarikçide olmayan parçaları alabilirsiniz. Daha önce su soğutma almıştım bir problem yaşatmadılar ama tek alışverişe göre tabi sağlıklı yorum yapamam.
 
1 hafta önce sıvı soğutma aldım , aldığım ürünün içinde ki sıvı kutuya akmıştı. Aynı gün içerisinde firmaya kargoladım şuanda serviste. İnceleme sonrasında gelişmeleri bildiririm. Ayrıca Benq XL2411 144 Hz monitör aldım. Bu üründe ise 1 adet ölü piksel vardı.
 
Fiyatlara baktığımda beklemek pek bi problem değil benim için ama dediğim gibi tecrübeler önemli kimlerin ne kadar ve nasıl başı ağrıdı bu durumlardan öğrenmek zorundayım :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı