Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Güvenilir ama her üründe distribütör garantisi yok bildiğim kadarıyla ithalatçı garantili üründe satıyorlar. Arayın sorun bilgi alın bu konu hakkında ona göre alışveriş yapın derim.

Güvenilir olduğuna inandım öyleyse Birde sanırım Almanya'dan geliyormuş ürünler gelmesi ne kadar sürüyor acaba? Çok beklemekte istemiyorum çünkü. Son olarak bi sorum daha var sepette ürünlerin fiyatı düşüyor acaba bir sorun mu vardır yoksa indirim filan mı söz konusu?

Sepette KDV'siz fiyatı çıkıyor.

Almanya'dan temin ediyorlar ama parçalar Türkiye'deki depolarında oluyor genelde.

Tek fark soğutması.

1 FPS bile fark yok aralarında.

Sadece Gaming X çok daha iyi bir soğutmaya sahip.

Ama ucuz olanı alabilirsin neticede fanı var ve dönüyor. Sıkıntı çıkmaz

Ama 100 TL fazla verip Siyah-Kırmızı bir çerçevesi olan, Daha iyi soğutması olan, Led ışıklandırması olan ve boyut olarak daha büyük olan Gaming X'i de alabilirsin.

Öyle bir söyledin ki içim gitti Birde topladığım sistem şimdilik bu. Bu parçaların ellerinde olup olmadığını nereden sorabilirim onlara. Yerlerinden almayı düşünüyorum ve beklemekte istemiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 409
Öyle bir söyledin ki içim gitti Birde topladığım sistem şimdilik bu. Bu parçaların ellerinde olup olmadığını nereden sorabilirim onlara. Yerlerinden almayı düşünüyorum ve beklemekte istemiyorum.

Sistem çok güzel olmuş. İletişim:
Nanokatalog İletişim - Türkiye nin Teknoloji Noktası

@emirhan121314

Hocam bu kartı alın. Aynı fiyattalar:
MSI Radeon RX 470 Armor 4G OC 4096MB.PCI-E.DVI.HDMI.3xDP
Çok daha güçlü bir kart. Daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…