Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
N11 üzerinden de satış yapıyorlar.

Buyrun yorumları:

Nanokatalog Yorumları - n11.com
(Hepsi olumlu, Puan %100)

445 Mutlu, 3 Mutsuz müşteri var. Bu geçekten çok iyi bir oran.

O üç kişide kargo şirketi mağdurudur en fazla. Ya da bilmeden alış-veriş yapıp istemedikleri ürün gelince eksiye abanan tiplerde olabilir. Her yerde var böyleleri.

Bir de çok beğendim. Teşekkürler. Çok iyi mağaza diyip 1 yıldız verenler çok fazla.
(Onlar favorim :kalp:)

İstanbul/Şişli'de mağazaları var.

Elden satış yapıyorlar.

Buldum :D
Güvenilir olduğuna inandım öyleyse:) Birde sanırım Almanya'dan geliyormuş ürünler gelmesi ne kadar sürüyor acaba? Çok beklemekte istemiyorum çünkü. Son olarak bi sorum daha var sepette ürünlerin fiyatı düşüyor acaba bir sorun mu vardır yoksa indirim filan mı söz konusu?

Güvenilir olduğuna inandım öyleyse:) Birde sanırım Almanya'dan geliyormuş ürünler gelmesi ne kadar sürüyor acaba? Çok beklemekte istemiyorum çünkü. Son olarak bi sorum daha var sepette ürünlerin fiyatı düşüyor acaba bir sorun mu vardır yoksa indirim filan mı söz konusu?

Sepette KDV'siz fiyatı çıkıyor.

Almanya'dan temin ediyorlar ama parçalar Türkiye'deki depolarında oluyor genelde.

Benim aklıma birşey takıldı yeni konu açmayayım burdan sorayım dedim.
MSI GTX 1050 TI 4GT OC 4096MB.PCI-E.DVI.HDMI.DP
MSI GTX 1050 TI Gaming X 4G 4096MB.PCI-E.DVI.HDMI.DP
Bu ikisinin arasındaki fark nedir? Gaming X olan neden daha pahalı?

Tek fark soğutması.

1 FPS bile fark yok aralarında.

Sadece Gaming X çok daha iyi bir soğutmaya sahip.

Ama ucuz olanı alabilirsin neticede fanı var ve dönüyor. Sıkıntı çıkmaz :D

Ama 100 TL fazla verip Siyah-Kırmızı bir çerçevesi olan, Daha iyi soğutması olan, Led ışıklandırması olan ve boyut olarak daha büyük olan Gaming X'i de alabilirsin.

Tek fark soğutması.

1 FPS bile fark yok aralarında.

Sadece Gaming X çok daha iyi bir soğutmaya sahip.

Ama ucuz olanı alabilirsin neticede fanı var ve dönüyor. Sıkıntı çıkmaz :D

Ama 100 TL fazla verip Siyah-Kırmızı bir çerçevesi olan, Daha iyi soğutması olan, Led ışıklandırması olan ve boyut olarak daha büyük olan Gaming X'i de alabilirsin.
Öyle bir söyledin ki içim gitti:) Birde topladığım sistem şimdilik bu. Bu parçaların ellerinde olup olmadığını nereden sorabilirim onlara. Yerlerinden almayı düşünüyorum ve beklemekte istemiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 409
Öyle bir söyledin ki içim gitti:) Birde topladığım sistem şimdilik bu. Bu parçaların ellerinde olup olmadığını nereden sorabilirim onlara. Yerlerinden almayı düşünüyorum ve beklemekte istemiyorum.

Sistem çok güzel olmuş. İletişim:
Nanokatalog İletişim - Türkiye nin Teknoloji Noktası

@emirhan121314

Hocam bu kartı alın. Aynı fiyattalar:
MSI Radeon RX 470 Armor 4G OC 4096MB.PCI-E.DVI.HDMI.3xDP
Çok daha güçlü bir kart. Daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı