Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391

Öncelikle bu söylemleriniz ispatı olmayan şeyler olduğu için suçtur , yaptığınız bu yargılama ve kanıtsız söylemleriniz belkide firmaya zarar verecektir. İspatı olmayan söylemlerinizi ve düşüncelerinizi yanlış yönlendiriyorsunuz. Birçok kullanıcının forumda yaptığı yorumlarda Nanokatalog'dan alışveriş yapmış ve 3,5,7 iş günü gibi sürelerde ürünlerini teslim almıştır. Bu yazınızı Nanokataloğ'a rakip olan firmaların temsilcisi olarak yazdığınız düşüncesindeyim. Herkese iyi sosyaller diliyorum.

Merhabalar.

Suç unsuru olduğunu dusundugunuz bir sey var ise buyurun.

Unutmayalim ki boyle yorumlar firmalar icin birer firsattir. Hem musterilerinin tecrubelerinden geri donus almis olurlar hem de proseslerini gözden gecirirler ancak şu açik ki siz neyin suc olup neyin suc olmadigini bilmeden yorumda bulunuyorsunuz

Benimle ilgili bir yorumunuz varsa özel mesajla paylasmanizi rica ederim.

Suç unsuru oluşturan söylemleriniz açık ve net. Dolandırıcılıkla itham etmek , kullanıcıları somut olmayan söylemlerle yanlış düşünceye yöneltmek. Ayrıca şunu da unutmayın ki kur üzerinden para kazanıldığını söylerken bir şeyi unutuyorsunuz , kurun her zaman yükseldiği kanaati. Diyelim ki kur £4.1 olduğu zamanda alınan bir ürünü kur 3.9 dolaylarına düştüğünde geri iade etmek istediğinde £4.1 fiyatından iadesini alabilir. Konuşurken mantık çerçevesinde konuşup , hep kötü düşünmemek gerekiyor.

1 hafta oldu, daha kargoya bile verilmedi. Hala tedarik sürecinde. Gelse bile yanlış model, renk olarak gelecek muhtemelen. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

28 Haziran'da stokta gözüken ve telefonla varlığını teyit ettiğim parçaları 12 temmuzda ancak kargoya verdiler. Ve bazı parçaları stok durumuna göre değiştirdiğim halde. Pc yi dün teslim aldım ve şimdi de çalıştıramıyorum. Çözemediğim bi reboot hatası alıyorum. Bu durumla karşılaşmamak adına, kontrol amaçlı kurulum istemiştim kendilerinden. 6 telefon görüşmemin 4 ünde özellikle belirttiğim halde not aldıklarını da söylemelerine rağmen bi sonraki her görüşmede parça parça göndermeyi teklif ettiler. Tatil sonrası teknik destek kısmını da denicez bakalım. Ama genel hatlarıyla memnun kalmadım. Teslimat süresine uymuyor. Çalışanları arasında koordinasyon yok sürekli takip etmeniz gerekiyor. İstanbul içiyse imkanınız varsa kargosuz gidip teslim alın. Almadan önce kontrol edin

Bunun aynısını Senkar.net isimli site de yapıyor tam tamına 12 gün 255TL gibi bir rakamı geri iade etmediler.
En sonunda şikayetvar .com da kendilerini ifşa ettiğim gün geri iade ettiler siz siz olun 25 TL 30 TL ucuz olmasına bakmayın düzgün yerden alın

Alışveriş yapmadım ama güvenilir diye duydum yani hakkında kötü yorum görmedim. Alışveriş yapan tanıdıklarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…