Stoklarında olmayan ürün alırsanız çok beklersiniz. Sharkoon RUSH ER2 ürününü aldım 2 günde elime ulaştı.
2500-2700 arasında bi bütçem var.Aslında vatandan toplamak daha iyi olur.Hocam isterseniz siz bana toplam bütçenizi söyleyin size yeni bir sistem toplayayım.
Attığınız sisteme bir baktımda iyi değil maalesef.
Nerden alabilirim başka? bu arada senden rica etsem bi sistem topla bana da en son karar veririm nerden alacağımaVatan'dan toplamak emin olun daha kötü olur![]()
Nano Katalog Güvenilir mi?
Güvenilirdir fakat sipariş ettiğiniz ürün depolarında yoksa gelmesi uzun sürebiliyor.
Bu durumu bileşenleri ucuza satarak kapatıyorlar diyebilirim.
Anladım peki bana 2500-2700 TL arası PUBG CS:GO LOL Tarzı oyunları rahat oynatacak, yani piyasadaki veya çıkacak oyunları oynayabileceğim fps sıkıntısı çekmeyeciğim bi sistem toplayabilirsen çok mutlu olurum.Teknobiyotik veya Sinerji üzerinden almanızı tavsiye ederim.
Öncelikle sizin topladığınız sistemin olmamış taraflarını söyleyeyim.
1) Bu bütçeye TX Kasa ve PSU kesinlikle alınmaz. Kaliteli değiller.
2) I5 7500 gibi bir işlemciye B250 serisi bir anakart daha uygun olacaktır.
3) Hard Disk olarak Toshiba P300 serisi daha hızlı olduğundan tercih edilmelidir.
Çok sağol uğraştığın içinHocam ben size bu sistemi öneririm:
Burası toplamda 2850₺ ediyor. Biliyorum bütçenizi biraz aşıyor fakat dengeli bir sistem olabilmesi için böyle olması gerekti.
- Ryzen 5 1400 3.2GHz 8MB İşlemci
- ASRock AB350M Anakart
- Team T-Force 8GB 2666MHz RAM
- Palit GTX 1050 TI 4GB 128Bit GPU
- Toshiba P300 1TB 7200Rpm HDD
- Dark Sub-Zero Kasa
- High Power 500W 80+ Bronze PSU
Bu arada bu sistem Teknobiyotik Akıllı PC Toplama Sihirbazı'ndan toplandı.
Eğer parçaları en ucuz olduğu yerlerden alırsanız bu sistemi 2700₺'ye almanız mümkün olabilir.
Atıyorum anakartı Nanokatalog'dan RAM'i Teknobiyotik'den alırsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.