Sırf bunu yazmak için bu sitede hesap açtım. Almak istediğim ürün Cryorig H7 işlemci soğutucusu nanokatalog'da 153 TL + 7.5 TL kargo ücretiydi, amazon'da ise $35 + $10 kargo ve gümrük ücretiydi (Yaklaşık 170 TL). Hem yerel ve yeni bir firmayı desteklemek, hem de daha hızlı gelsin, sorun olursa daha kolay çözülebilir diye yerel olan nanokatalog'u tercih ettim.
02.01.2018 akşamı siparişimi verdim. 4-5 gün içerisinde gelmeyince sipariş detaylarına bir bakayım dedim. Ürünü alırken stoklarında olmadığına dair bir ibare bulunmuyordu, ama sipariş detaylarında ürünün tedarik sürecinde olduğu yazıyordu. Bunun üzerine ürünün bana ne zaman ulaşacağı hakkında bilgi almak için firmaya bir ileti yolladım. Ertesi gün aldığım cevapta ürünün tedarik sürecinin 7 gün süreceği, sonrasında bana kargolanacağı söylendi.
Aradan 9 iş günü, 2 haftasonu, 13 gün geçtikten sonra 15.01.2018'de firmayı aradım. Ürünümden 3 adet olduğunu, ama şu an gümrükte olduğu ve ertesi gün kargolayabileceklerini söylediler.
16.01.2018'de tekrar aradım, çünkü sitede hala tedarik sürecinde olduğu yazıyordu. Bu sefer de ürünün ellerine ulaştığını, faturalarını kestiklerini, akşama doğru kargoya yollayacaklarını ve ertesi gün elimde olacağını söylediler.
17.01.2018'de 3. kez aradığımda ise X bey ile görüştüm. Kendisi bizzat ilgileneceğini söyledi. Gün içerisinde kargolayacaklarını ve ertesi gün kesinlikle elimde olacağını söyledi. Bu sırada ben paronayak gibi günde 5 kez sipariş detaylarını kontrol ediyordum ve sipariş durumunun onaylandı olarak değiştiğini gördüm.
18.01.2018 sabahına doğru firmaya hatırlatma amacıyla ürünümü kargoya vermelerini istediğim bir ileti daha gönderdim, ama cevap alamadım. Sabah 11'de gibi telefonla defalarca aramama rağmen cevap vermediler. En sonunda açtıklarında ise ürünün ellerinde olduğunu, ama yazılım değiştirdikleri için bu kadar uzadığını söylediler. 17.01.2018'de X bey ile görüştüğümü, ürünün bugün kesinlikle elimde olacağını söylediğini söyledikten sonra konuşma bu şekilde devam etti:
- X bey, dün Berq Bey sizinle görüşmüş ve ürünün bugün elinde olacağını söylemişsiniz. Şu an da sipariş durumu onaylandı olarak gözüküyormuş. O ürün ne oldu?
(X bey'in arka plandan gelen sesi) - Onaylandı olarak gözüküyorsa kargolanmamıştır.
- Ürün kargolanmamış, bugün kargolayacağız.
+ 3 gündür ürünün ertesi gün elime ulaşacağını söylüyorsunuz.
- Dediğim gibi, yazılım değiştirdik, bu yüzden böyle. Müdürümle konuştum, yarın elinizde olacak. Dilerseniz siparişinizi iptal edelim.
+ 7 iş gününde tedarik edilecek ve kargolanacak ürün için 12 iş günü ve 16 gündür bekliyorum ve durmadan ertesi gün bana ulaşacağını söylüyorsunuz. İptal etmeyeceğim. İyi günler. Kolay gelsin.
Aynı gün saat 15'te sipariş detaylarını kontrol ettiğimde hala herhangi bir kargolama bilgisi gelmemesinin üstüne sipariş durumu tedarik sürecinde olarak değişmiş ve yine defalarca aramama rağmen yine açan olmadı. En sonunda X bey telefonu açtı. Konuşma şu şekilde oldu:
- Merhaba. 4 saat önce aradım. 7 iş gününde tedarik edilip kargolanacak işlemci soğutucum için 12 iş günü, 16 gün bekledim ve elinize ulaştığı halde hala kargolandığına dair bir bilgi alamadım. Üstüne üstlük sipariş detayı onaylandıdan tedarik sürecindeye geri döndü. Ayrıca, dün, bana ürünün bugün kesinlikle ulaşacağını söylemiştiniz. 5 TL fazla vererek amazon'dan sipariş verebilirdim, ki ürünüm muhtelemen bana şimdiye kadar çoktan ulaşmış olurdu, ama ben yerel ve yeni kurulmuş bir firmayı desteklemek için, internette okuduğum o kadar negatif yoruma karşı size bir şans vermek istedim, ama şu an durumdan çok rahatsızım. Daha fazla beklemek istemiyorum.
+ Kusura bakmayın. Muhasebe yazılımını değiştirdiğimiz için böyle oldu. Ürününüz geldi. Ürünün depoda durmasının bizim için de bir faydası yok. Ürünü zaten sizin için getirdik. Müşteri memnuniyeti bizim için önemli. Ürünü bugün kargoya vereceğiz. Yarın elinizde olacağına inanıyorum.
Bunu 18.01.2018'de saat 18:30 civarı yazdım ve sipariş detayında hala onaylandı yazıyor ve ne kargo takip numarası verildi, ne de kargo şirketinden adıma kargo geleceği hakkında bir mesaj geldi. Ürün geldiğin zaman bu yazıyı güncelleyeceğim.
Size önerim, diğer siteler arasında ciddi bir fiyat farkı yoksa buradan alışveriş yapmayın. Bütçem çok sıkı, 10-20 lira benim için çok fazla diyorsanız, önce stokta olup olmadığını sorun, öyle alın. Bir başka durum da, benimki gibi Türkiye'de başka satıcısı olmayan bir ürünü amazon'da da bulamıyorsanız veya fiyat farkı 50-100 liradan fazlaysa ve ürününüzün gelmesi için 2 haftadan fazla beklemek istiyorsanız bu siteden alın.
Tabi ki de bu benim tecrübem. Bu siteden yine bir şey alır mıyım? Başka yerde alternatif varsa, çok büyük ihtimalle hayır.