Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Bildiğim kadarıyla yurt dışından alınan ürünler satılıyor. Garanti için bir problem oluşturmuyorsa alışveriş yapabilirsin.

Bu siteden ufak bir alışverişim oldu. Termal macun aldım siparişten sonra akşamına arayarak siparişiniz hazır ve kargolanacak bugün diye geri dönüş yaptılar. Sitede kargo numarasını bulamamıştım geri aradığımda çok kibar ve hızlıca yardımcı oldular bence fena bir site değil.

Nano katalog güvenilir. Nasıl mı ? Sizlere güvenini n11 kanalı ile istediğiniz ürünü gönderiyorlar. Ben aldım sorun yok. A88-pro anakart istedim geldi. Sizde alışveriş için çekiniyorsanız ürünleriniz n11 kanalı ile isteyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla alışveriş yapan olmadığı için kesin bir görüş belirtemem. İnternette de kullanıcılar tarafından genelde sorulmuş fakat alışveriş yapıpta görüşünü yazan çok az kişi var. Temkinli olmanı öneririm :)

Arkadaşlar, ucuza kaçacağım diye bilmediğiniz siteden alışveriş yapmayın. Birkaç kuruş daha verip emin olduğunuz sitelere yönelin. Henüz forumda alışveriş yapan birkaç kişi var ve hala ürünlerini bekliyorlar. Durum sonuçlanmadan defalarca konu açmaya gerek yok.

Güvenilirdir. Ucuz olmasının sebebi yurtdışından getiriyorlar. Yani yurtdışı garantili. Şirket merkezi Almanya. Yani amazon.de sitesinden almak gibi. Ancak bu daha kolay. Onlar bizim adımıza getiriyorlar. İrsaliyeli fatura ile geliyor ve paketleme sağlam. Garanti durumunda da direk onlara gönderiyorsun. En az 10 günde eline geçiyor ürün.

Ürünler Almanya'dan geliyormuş ve bir sıkıntı da oraya gidiyormuş. Fiyat olarak ucuz ve çeşit olarak fazla olmasının sebebi bu sanırım. Süre açısından uzun. Onun haricinde sıkıntı yok. Fiziksel bir mağazaları var ise oradan almak daha mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı