Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Fiziksel mağazaları var İstanbul'da. Misal Ewga FTW 1070 orda 2090 TL iken burda 2480 gibi bir fiyat yani fark 400 TL. Bu fiyat farkı için bu siteden almaya değer. Ancak MSI RX480 50-100 TL fark var. Taksitli alsan zaten vade farkı ile eşit oluyor almaya değmiyor. Vatan'a gidip anında almak mantıklı. Piyasa ile karşılaştır ona göre tercih et.

Karta vade farkı mı alıyorlar? Bunu bilmiyordum.

Evet çoğu sitede var vade farkı. Bazen 6'ya kadar yok 9 taksit olunca var. Her sitede değişik uygulama banka anlaşmaları var.

Peki ürünlerin garantisi var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Cuma günü beni telefonla aradılar ürünlerimin geldiğini haber vermek için saat 6'dan sonra olduğu için de siparişimi cumartesi günü kargoya verdiler yarın gelir diye düşünüyorum.

Pazartesi sabah kargom geldi sistemimi kurdum. Kargo iyi paketlenmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle inanılmaz uygun olduğunu söylemek mümkün. Duyduğuma göre parçaları yurtdışından getirtiyorlarmış, bundan dolayı ucuzmuş. Hatta bazı ürünleri Amazon'dan bile ucuz. İnternette çok fazla yorum yok hakkında. Siz ne diyorsunuz? Daha önce kullanan veya kullanan tanıdığı olan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…