Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Söz konusu siteden sistem alacağım ama fiyat diğer sitelere göre oldukça ucuz. Biraz tedirgin oldum güvenilirlik konusunda, size danışmak istedim.

Hiç alışveriş yapan yok mu ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    46,7 KB · Görüntüleme: 495
Bildiğim kadarıyla ürünleri Almanyadan geliyor fiyatlar o yüzden ucuz.
Kargo süresi yazdığı gibi 5 - 6 İş günü.

Bildiğim kadarıyla ürünleri Almanyadan geliyor fiyatlar o yüzden ucuz.
Kargo süresi yazdığı gibi 5 - 6 İş günü.

Hmm güvenilir yani. Web sitelerinde sorun var galiba "Alışverişi tamamla" butonuna bastığımda beni anasayfaya yönlendiriyor.

Gayet ucuz, genellikle çoğu ürün Almanya'dan ön sipariş ile getirtiliyor. Gerçek yerleri büyük olmayan bir dükkan diye biliyorum. Özetle güvenilir.

Geçtiğimiz hafta cuma günü Perpa'nın 12. katındaki ofislerini ziyaret ettim. Güleryüzlü ve yardım sever bir ekip olarak tanımlayabilirim. Ofisten ihtiyacım olan donanımların siparişini verdim ve Mart ayının 8 ya da 9. günü siparişlerin gelebileceğini belirttiler. Ödemeyide yine siparis teslimatında elden yapacağım. Alışveriş tamamlanınca yine bu konu altından yorum yapabilirim.

Bu arada web sitelerinde bulunmayan yurtdışı menşeeli ürünleri özel talep üzerine de getirtebildiklerini söylediler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar nanokatalog sitesi güvenilir mi? Oradan PC bileşenleri almış olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…