- Makaleler
- 2
%100 güvenilirdir. Noctua'nın ve Arctic'in ürünlerini oradan tedarik ediyorum. Ayrıca kargoya vermeden önce seni telefonla arayıp bilgi veriyorlar. Müşteri hizmetleri çok ilgili.
Ağzı olan konuşuyor kardeşim sen dinleme herkesi.Garantileri yok dediler doğru mu acaba ?
Sağlam overclock yapacaksan işini fazlasıyla görecek bir ürün. Overclockla uğraşmıyorsan gerek yok.Başka yerlerde 450TL'den başlayan CM Seidon 240V Nanokatalog'da 300 TL'nin altında. Almaya değer mi sizce? İ7 4790K için.
Şimdilik OC düşünmüyorum, yalnızca Turbo Boost ile stabil bir şekilde kullanmak için arıyorum. Onun dışında bir öneriniz var mı? Kusura bakmayın konunun dışına kaydık ama.Sağlam overclock yapacaksan işini fazlasıyla görecek bir ürün. Overclockla uğraşmıyorsan gerek yok.
Şuanki işlemci fanınızın marka modeli nedir ? Boşta ve yükteki sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız ?Şimdilik OC düşünmüyorum, yalnızca Turbo Boost ile stabil bir şekilde kullanmak için arıyorum. Onun dışında bir öneriniz var mı? Kusura bakmayın konunun dışına kaydık ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.