Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Şuanki işlemci fanınızın marka modeli nedir ? Boşta ve yükteki sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız ?

Stok fan kullanıyorum. Daha önce kapsamlı bir test yapmadım ama MSI Afterburner'la kontrol ediyorum, Yalnızca Google Chrome açıkken ortalama 43 derece, TW Warhammer, BF1, Black Desert gibi oyunlarda 80-90 arası ki BF1'de ortalama 89 gibi bir sıcaklıkta çalışıyor. Turbo Boost açıkken bu değer 100'leri bile buluyor.

Stok fan kullanıyorum. Daha önce kapsamlı bir test yapmadım ama MSI Afterburner'la kontrol ediyorum, Yalnızca Google Chrome açıkken ortalama 43 derece, TW Warhammer, BF1, Black Desert gibi oyunlarda 80-90 arası ki BF1'de ortalama 89 gibi bir sıcaklıkta çalışıyor. Turbo Boost açıkken bu değer 100'leri bile buluyor.
Stock fanla olacak iş değil o zaten. Fanın termal bakımlarını yaptığınızda ve macunu değiştirdiğinizde durum normale dönebilir ama o işlemciye sağlam bir fan şart. CM Seidon 240V alabilirsin.

Kullanıyorum güzel ürün. Ancak radyatörü kalın.

Gerçekten o kadar ısınıyor mu?

Maalesef evet. Birçok kişi bu işlemciyi stok fanıyla kullanmanın iyi bir fikir olmadığını söylüyor. Ama onlarda da bu kadar ısınıyor mu bilmiyorum tabi. Benim işlemcide mi bir sıkıntı var acaba diye düşünmüyor değilim.

Arkadaşlar İOS üzerinden sitenin linklerini açamıyorum ve internet sitesi yavaş ve hatalı çalışıyor. Hatalı derken Chrome kaynaklı da olabilir. Yeni sekmede aç diyorum, bi bakıyorum ohoo :) incelemek üzere seçtiğimiz ürün sayfaları ya tamamen boş veya marka filtresi uygulanmış bütün parçalar listelenmiş.

Bilip bilmeden "Almayın, nedeni garantisi." yazıyor bazı şahıslar.
Garantiyi sana zaten Nanokatalog sağlıyor. İade ve değişimi anında yapıyorlar olumsuz bir durumda. Alışveriş yapanlardan biri de benim, yaklaşık 12 günde elime geçti ürün.

Bilip bilmeden "Almayın, nedeni garantisi." yazıyor bazı şahıslar.
Garantiyi sana zaten Nanokatalog sağlıyor. İade ve değişimi anında yapıyorlar olumsuz bir durumda. Alışveriş yapanlardan biri de benim, yaklaşık 12 günde elime geçti ürün.
Türkiye garantisi olmadigi icin ben tercih etmem doğrusu. Tabi saygim sonsuz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı