Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Ben daha önce alışveriş yapmadım fakat tam zıplıyordum yorumları gördüm ve arkadaşlar yazacaklarımı yazmış. Şahsi görüşüm yurt dışı garantili bilgisayar bileşeni alınmaması yönünde. Ne zaman bozulacağı belli olmaz, 1 ay gelmesini beklersin 1 ay servise yollarsın 2 ay yapılmasını beklersin ne oldu ? Cort, kullanıcı sözleşmesi falan başını ağrıtırlar hocam 100 lira fazla ver elini yüzünü göreceğin insanlarla alışveriş yap.

Yabancılara güveniyor muyum ? Evet.

Aracı firmalara güveniyor muyum ? Hayır. Yani Alman tedarikçiye güven duyarım ama onun malını satan aracı firmaya(ithalatçı garantili ürünler satanlara) güvenmem. Bak Vatan'a adamlar farenin sağına soluna bakıyor yolluyor servise hop al sana parası veya yenisi.

Aliexpress üzerinden bir kulaklık sipariş ettim 7.5 TL fiyatı vardı geç kaldı mağazaya mesaj attım adam hemen yenisini yollayacağım dedi. İlk sipariş etiğim kulaklık adama mesaj attıktan 2 gün sonra geldi ardından adam bana hızlı kargo ile aynısından 1 adet daha yollamış :)

Ben ülkemde 15 TL'ye kulaklık alsam ve bozuk çıksa esnaf amcam 15 liranın lafını mı yapıyorsun der.

3 tane parça aldım: RAM, anakar ve kasa. RAM gelince dual kitli paketi bana tekli yollamışlar her neyse onu geçtim. Kasanın camı kırıldı adamlar 1 haftadır bana bir fiyat verecek ama fiyat veremediler ki bu adamlar fiyatı bile bu kadar geç verecekse ürün ne zaman gelir tahmin bile edemiyorum.

14 Mart 2018 tarihinde Logitech z623 ses sistemi sipariş ettim sipariş edeli 1 ay oldu ilk 3 hafta gelir diye hiç aramadım fakat baktım geleceği yok son 1 hafta her gün arıyorum her gün farklı bahaneler neymiş sevkiyata koymayı unutmuşlar, paskalya bayramıymış, ek sevkiyatmış hep oyalama peşindeler. Ben böyle iş ahlakından uzak bir şirket daha görmedim,nereden buldum da bulaştım diye kendime kızıyorum. Her hafta bir uçakla gelecek diyorlar müşteri hizmetleri. Söylemiyorum bile. İptal etsem paramı bile bunlar 1 ayda verir. Stokta var yazıyorlar adamların elinde bir ürün bile yok. bir ses sistemi 1 aydır yok ortalarda yazıklar olsun her yerde yazı yazacağım.Yazıktır günahtır 730 TL para vermişim her gün farklı bahane. Bugün konuştum önümüz hafta elinde dediler. bugün 17 Nisan ve her hafta bir sonraki hafta gelecek diye diye 33 gün oldu bugün iptal ettim paramı 15 gün içinde yükleyeceklerini söylediler. Benimle konuşan ünal diye birisiydi ve çok saygısızca hıı hıı hıı diyerek konuştu dalga geçer gibi mahkemeye başvuracağım dedim ve git başvur dedi bana bunlar tam bir dolandırıcı ve sahtekardırlar inşallah paramı geri verirler 730 TL alacağım var. Hakkım haram olsun bunlara sakın bunlardan 1 TL'lik bile bir şey almayın pişman olursunuz bunlardan yüzünden internetten alışveriş bir daha yapmayacağım. Çoğu forumda bu siteyi çok övüyorlar onlara güvenerek kandım ve kesinlikle onlarda bunların adamı olabilir onlarda yalancı. Uzak durun bu siteden hakkım haram olsun... nanokatalog dan uzak durun burda güvenilir diyenlerin alayı çıkarcı ve yalancıdır .

14 Mart 2018 tarihinde Logitech z623 ses sistemi sipariş ettim sipariş edeli 1 ay oldu ilk 3 hafta gelir diye hiç aramadım fakat baktım geleceği yok son 1 hafta her gün arıyorum her gün farklı bahaneler neymiş sevkiyata koymayı unutmuşlar, paskalya bayramıymış, ek sevkiyatmış hep oyalama peşindeler. Ben böyle iş ahlakından uzak bir şirket daha görmedim,nereden buldum da bulaştım diye kendime kızıyorum. Her hafta bir uçakla gelecek diyorlar müşteri hizmetleri. Söylemiyorum bile. İptal etsem paramı bile bunlar 1 ayda verir. Stokta var yazıyorlar adamların elinde bir ürün bile yok. bir ses sistemi 1 aydır yok ortalarda yazıklar olsun her yerde yazı yazacağım.Yazıktır günahtır 730 TL para vermişim her gün farklı bahane. Bugün konuştum önümüz hafta elinde dediler. bugün 17 Nisan ve her hafta bir sonraki hafta gelecek diye diye 33 gün oldu bugün iptal ettim paramı 15 gün içinde yükleyeceklerini söylediler. Benimle konuşan ünal diye birisiydi ve çok saygısızca hıı hıı hıı diyerek konuştu dalga geçer gibi mahkemeye başvuracağım dedim ve git başvur dedi bana bunlar tam bir dolandırıcı ve sahtekardırlar inşallah paramı geri verirler 730 TL alacağım var. Hakkım haram olsun bunlara sakın bunlardan 1 TL'lik bile bir şey almayın pişman olursunuz bunlardan yüzünden internetten alışveriş bir daha yapmayacağım. Çoğu forumda bu siteyi çok övüyorlar onlara güvenerek kandım ve kesinlikle onlarda bunların adamı olabilir onlarda yalancı. Uzak durun bu siteden hakkım haram olsun... nanokatalog dan uzak durun burda güvenilir diyenlerin alayı çıkarcı ve yalancıdır .
Geçmiş olsun. ben her foruma yazıyorum almayın diye ama alıyorlar yine de yada siparişi gelen över gibi yazıp milletin kafasını karıştırıyor. Tavsiyem kredi kartıyla aldıysanız bankanıza ödeme itirazı yapın dilekçeyle genelde kabul edilir para iadeniz yapılır

Hayır site gayet güvenli bende işlemci sipariş verdim banada uçaklan 1 haftaya gelir dediler ve aynen dedikleri gibide oldu.Ürün de gayet güzel paketlenmişti.Güzel bir site ancak biraz bekletebiliyorlar.

11.04.2018 tarihinde Gskill Trident Z RGB bellek aldım piyasadan 250 TL civarında daha ucuz diye hala tedarik sürecinde, mesaj atıyorum hafta içi gelir diye baştan savma cevap veriyorlar, bu hafta içi de gelmezse iptal edeceğim, o değilde pc topladım, bütün parçaları birleştirdim içinde sadece bellekler eksik kaldı, sistem öylece belleklerin gelmesini bekliyor.
NOXI8457.JPG

Her yerde Avermedia live gamer extreme 800-1.000 TL. arasında iken, Nanokatalog'da 590 TL. olması beni şüphelendirdi. Firma hakkında internette araştırma yapınca birbirine zıt yorumlar olduğunu gördüm (bu forumdaki gibi). Bazıları güvenilir derken, bazıları güvenilmez diyor. Bunun üzerine firmaya telefon açıp konuşmayı tercih ettim. Bana, "elimizde son ürün kaldı, sipariş verirseniz bugün veya yarın kargoya veririz" dediler. Siparişi 19 Nisan'da verdim ve verdikten 10 dakika sonra siteye girip ürün durumuna baktım, "Ürün stokta bulunmamaktadır" yazıyordu.

Araya cts. pazar ve 23 Nisan tatili girdiği için olsa gerek, ürün bana ancak bugün (24 Nisan) ulaştı. Biraz önce ürünü test ettim ve herhangi bir sorun yok. Kısaca, kartı, en iyi fiyat veren satıcıya kıyasla 200 TL. daha ucuza almış oldum.

Bu tecrübeden sonra, ürünü almadan önce telefonla bilgi almak koşulu ile, Nanokatalog'dan gönül rahatlığı ile alış-veriş yapabilirim diyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı