Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Sosyalde gördüğüm kadarıyla
Sizi bekletebilirler. Alışveriş yapacaksanız "Stok var mı?" sorusunu sormayı unutmayın. Eğer stok yoksa yurtdışından ürünün gelmesini beklemek zorunda kalacaksınız. Bu da haftalar sürebilir. İade etmek isterseniz pek sorun çıkartmazlar. Paranızı da iade ederler ama kur farkından etkileneceksinizdir.

Sitede güven konusunda bir sıkıntı yok fakat stok var mı diye sordunuz size var dediler o halde bile 40 gün bekletebiliyorlar. Ben aynı şekilde sordum stok var aynı gün kargo dendi sonra Avrupa depomuzdan geliyor diye 42 gün beklettiler. Acelen yoksa fiyatlar uygun bu olay yaşandıktan sonra fiyat uygunluğundan dolayı ssd sipariş ettim beklettiler ama acelem yoktu upgrade maksatlıydı hiç bakmadım bile nerde nolmuş ne bitmiş diye.

Benimde aldığım joystickte 4 ay sonra axis hataları başladı. Garanti için konuşacağım ama canlı destekleri kapalı. Nasıl iletişime geçeceğim bilemiyorum.

Site üzerinde halen daha sürekli öven üyeler olduktan sonra buradaki 28 sayfa şikayet 280 de olur 2800 de. Bu site ile uğraşacağıma doğrudan amazon üzerinden çekerim siparişlerimi. Fark ise aynı paraya geliyor. En azından delirmem.

Geçen sene imzamdaki GSkill FlareX ramleri buradan almıştım. Sorun yaşamadım ama ellerinde stok olup olmadığına bakın yoksa paralel ithalat yaptıklarından temin süreleri en az 1 haftadan başlıyor.

Aldığım jostick i geri gönderdim tamir edilmesi için bu gün aradılar beni cihazda sorun yok karşı ödemeli olarak geri gönderiyoruz diye. Nasıl yok axis sorunu var sürekli titremeler oluyor dedim bana bizim bilgisayarda bir sorun olmadı. Anakarttan ve akımlardan dolayı bir sorun oluyor olabilir dediler. Şaka gibi. şimdi birde boşu boşuna kargo parası ödeyeceğim...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı