Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Bu arada bulk olayını açıklayayım. Bulk kutusuz demektir, kendileri kutulayıp gönderiyor. Ekran kartının orijinal kutusuyla gelmez. Bu yüzden fiyat uygundur.

Nanokatalog yurtdışından ithalat üzerine satış yaptığı için öncelikle iletişime geçerek stok sorgulaması yapmanız gerekmektedir. Stokta olmayan bir ürünü almaya kalkarsanız 15-20 gün civarı bir bekleme süresi ile karşılaşırsınız. Nanokatalog sitesi güvenilir ve çok fazla kişinin alış-veriş yaptığı bir sitedir. Öncelikli dikkat etmeniz gereken konu biraz önce anlattığım stok sorgulaması olmalıdır.

Bence güvenilir bir site. 31 mayısta GT 1030 sipariş ettim 18 haziran elime ulaştı. Tedarik süreci boyunca sürekli bilgilendirildim gerek telefonda gerek sitelerinde canlı yazışmada. Araya bayram girmeseydi 12 günde gelecekti ürün. Çok sağlam paketlenmiş ve orjinal açılmamış kutusunda geldi. Ben memnunum.

Arkadaşlar ben Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming’i ne yazık ki yeni fark ettim. İnternette nereden alabilirim acaba hala satan var mıdır diye düşünürken Nanokatalog adlı siteyi gördüm. Sonra ekran kartının fiyatını gördüğümde çok ucuz olduğunu anladım. Zaten neredeyse satılmayan bir ekran kartına bu kadar düşük fiyat koymak beni şüphelendirdi. Bu site güvenilir midir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı