Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Ben geçen ayın 15 inde alış veriş yaptım yapmaz olaydım hala süründürüyolar 1 ay falan beklersen belki gelir . Ben iptal ettirdim daha para falan iade etmediler oyalıyolar.

@Mert A hangi siteyi önerirsin
Nanokatalog kesinlikle güvenilir bir yer. Ben direk bizzat kendi mağazalarına da gittim. Oradan çok fazla sayıda alışverişte yaptım. Bir tanesini ekleyeceğim hatta içiniz rahat etsin. :)
A00A9332-51CD-425C-8945-1BB96E5EB7B1.jpeg

dostum çoğu yerde araştırdım ürün kesin geliyormuş ama 2 hafta 3 hafta 1 ay sürebiliyor bende anakart ve RAM aldım 27 gün oldu bugün aradım sordum cevap verdiler bugün ürünleriniz gelecek yarın kargoya verilecek dediler bekliyorum bakalım gelecek mi 2 3 güne toplam 1 ayda elime ulaşmış olacak

Önümüzdeki aylarda RTX 2080 sistem toplayacağım da duyduğuma göre millet stoktan şikayet ediyor ama alışveriş yapanınız varsa böyle bir şey başına geldi mi ya da sorun yaşayan oldu mu ?

Önümüzdeki aylarda RTX 2080 sistem toplayacağım da duyduğuma göre millet stoktan şikayet ediyor ama alışveriş yapanınız varsa böyle bir şey başına geldi mi ya da sorun yaşayan oldu mu ?
ben bundan 1 ay önce sıvı soğutma ve canta aldım ürünleri ayın 30.10.2018 tarihinde sipariş ettim ve siparişler 16.11.2018'de geldi tek sıkıntısı geç gelmesi gelen ürünler ve ambalaj konusunda sıkıntı yoktu birebir aynı orjinal kutusunda faturalı olarak geldi

site güvenilir mi bilemem lakin,site de ürün stok yok ise ürünler yurt dışından tedarik ediliyor ve kimine göre 1 ay da eline ulaşan var.Ayrıca garanti durumuna gelirsek eğer burası daha vahim duyduğuma göre.Ürünlerin garantisi var lakin ürün bozulmasında ürünleri gönderdiğiniz takdirde ürünler size nerden geliyor ise oraya geri gönderiliyor bu kafa karıştırıcı,Nanokatalog ürünleri almanya'dan tedarik ediyor ürün alımı yapılır yapılmasına da garanti durumu biraz korkutucu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı