Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Nanokatalog mu ?
Hemen kaçın ordan.
Vermiş olduğum RAM siparişimi 1hafta 10gün içerisinde kargo yapacaklarını söylediler, bende peki dedim bekledim. Tam 1 ay geçti aradığımda bize gelen ürünlerde sizin ürününüz yok denildi ! eee napim şimdi ben arkadaşım. Ne zaman gelir kargom dediğimde, bilmiyoruz 1 haftaya’da gelebilir 1 aya’da net bilgimiz yok, isterseniz iptal edelim dediler. İyi peki yapın dedim ve 1 ay sonra param hesabıma yattı. 2 ayım boşuna gitti. Velhasılı kelam uzak durun.

Nano Katalog adlı siteden bu SSD modelini buldum. Diğer sitelerde pahalı, sizce almalı mıyım, güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir. Stok kontrolü yaptırın. İthalatçı firma olduğu için stokta yoksa yurt dışından getirtiyorlar. Uzun sürebilir gelmesi.

Ayın 2’sinde siparişimi verdim hala beklemekteyim her aradığımda “bu hafta gelecekti aksilik oldu gelecek hafta kesin gelir” diyorlar ben zaten bu tür gecikme yaşandığını biliyordum bilerek verdim yani siparişi. Ucuz olsun da bir ömür beklerim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı