Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Ayın 2’sinde siparişimi verdim hala beklemekteyim her aradığımda “bu hafta gelecekti aksilik oldu gelecek hafta kesin gelir” diyorlar ben zaten bu tür gecikme yaşandığını biliyordum bilerek verdim yani siparişi. Ucuz olsun da bir ömür beklerim :)
Teşekkür ederim. Ben buradan siparişimi verdim galiba o kadar bekleyemeyeceğim. Cevabınız için teşekkürler.

Onlar yurtdışı depolarından olduğunu söylüyor gerisi bizi ilgelindermez değilmi :)
Maalesef ki ilgilendiriyor. Öyle bir yurt dışı depoları var ki, nedense alınan ürünün biz 4. oluyoruz ama onlar 3 tane söylemiş oluyor. Ne kadar sürede bir getirdiklerini sorunca haftada bir diyorlar ama sen bu konuşmayı 3. haftada yapıyorsun :D

ste var ama ellerinde olan bişi yok örneğin bi 16 32gb flash bellek sipariş edeceksin 2 hafta bekleyeceksin herşey avrupadaki depolarından geliyormuş bnde bi ekran kartı siparişi vermiştim iptal ettim gelmesi hemen hemen 20 25günü buluyor dedilklerine göre

Nanokatalog.com internet sitesinde +400 TL olan anakart orada 275 TL civarında. Alırsam paramı kaptırtır mıyım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı