Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Ön sipariş olarak gözüküyorsa yurtdışından siparişin gelmesini bekliyorsun. Bu süreç uzayabiliyor. Stoktan teslim yazıyorsa sıkıntı olmaz.

Site güvenilir. Ürünleri yurt dışından getirdiği için piyasaya göre biraz daha ucuz olabiliyor. Garanti olarak marka GLOBAL destek sağlamıyorsa yurt dışına gider. Eğer depoda ürün yoksa ürünün gelme süresi 20 gün civarını bulabiliyor. Varsa 2-3 günde geliyor. Bir de olası garanti işlemlerinde TR'dekine göre biraz daha fazla beklemen mümkündür.

Ekran kartını almak için bir çok siteye baktım ama nanokatalog diğer sitelere göre makul fiyatlar sunuyor.
Acaba güvenilir mi?
Birde aldığım ürünlere vergi ekleniyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünleri yurt dışından siparişle getirdikleri için fiyatları böyle düşük. Bazen ürün gelmesi 1 ay bile sürebiliyor. Site tasarımları hiç kullanışlı değil. Garanti konusunda ise pek güvenmiyorum ben. Amazon veya Newegg'den daha uyguna alabilirsiniz garanti sıkıntısı da olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı