Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
@Enes temel Ne dediğinizi anlayamadım fakat sitedeki ürünlerin fiyatı ne kadar gözüküyorsa o kadar ödüyorsunuz. Ekstra ücret talep edilemez kargo haricinde.

Piyasada 1200 - 1600 TL aralığında olan bir HP kartuşu yaklaşık 900 TL ödeyerek nano katalog'dan sipariş ettim. 35 günlük bir beklemeden sonra kartuşu bugün teslim aldım. Üründe hiçbir sorun yok. Aceleniz varsa nano katalog'dan uzak durun. Benim acelem yoktu. bekledim ve sonuçtan memnun kaldım. Acelesi olmayanlar için kesinlikle güvenilir bir firma.

Tamamen güvenilir değil, boşu boşuna zamanım gitti, ilgi sıfır, telefonlara cevap vermiyorlar, destek hemen hemen hiç yok. Elektronik postalara cevap yok, Satış Destek : 0850 259 62 63 olmasına rağmen arama yapılmıyor. Fiyatlar uygun olduğu için ilgi çekiyorlar, sipariş yaparak paramızı kullanıyorlar ve en ucuz şekilde mal edip satmaya bakıyorlar. Ucuz etin yahnisi olmaz bunu bilelim çok dikkatli olun bence hiç bulaşmayın.

Merhaba,

Nanokatalog sitesinden alışveriş yapan arkadaşlara bir sorum olacak.

30.11.2019 tarihinde sipariş verdim hala gelmedi bu kadar uzun mu sürüyor?
Geçmiş olsun iade etsen bile paranı vermeyen lanet şirket 7-8 ay beklersin gene paranı alamazsın üzüldüm senin için. Tüketici hakem heyetine başvur.

Yurtdışından geldiğini biliyorum hiçbir şekilde yurtiçinde bulamadığımdan sipariş vermiştim.

Almadan önce biraz araştırdım 15 günde, 30 günde vs aldığını söyleyenler var ama 50 günden fazla oldu. Daha kötüsü canımı sıkan 3 farklı numaradan aradım hiç açan olmadı. Emaile de cevap gelmiyor. En azından bir tarih aralığı verseler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı