Nanokatalog güvenilir midir?

orpat

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar,
Nanokatalog isimli firmadan;
20.05.2019 Tarihinde
Dahili GPU-CPU barındıran bir anakart satın aldım.
27.05.2019 Tarihinde;
İptal edilmesini istedim.
29.05.2019 Tarihinde;
Ürün iptalini onayladılar.
09.07.2019 Tarihinde;
45 Gün sonra ürün ödemesini alabildim.

Her aradığımda hakkını arayan beyefendi kesildiler, şu gün yatacak, bu gün yatacak, şöyle görüyoruz, böyle görüyoruz. Firmanızın bu davranışını gerekli teknoloji forumlarında paylaşacağım dediğimde beni suçlarcasına bir ses tonuyla yardımcı olduklarını söylediler.
Kesinlikle alışveriş yapmanızı önermiyorum iadeyi 45 günde yapan ürünü ne zaman gönderir hangi beyefendilikle çalışanlarına bu işin üstünü kapattırmaya çalışır siz tahmin edin. Google'da ürün ararken alışveriş sayfasında nanokatalog ürünleri çıkması bile beni gayet rahatsız ediyor şu durumda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190709-060714.png
    Screenshot_20190709-060714.png
    60,7 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20190709-060632.png
    Screenshot_20190709-060632.png
    52,1 KB · Görüntüleme: 94
Sen Amazon gibi yurtdışı kaynaklı sitelerden bir ürün alırsın ya, Nanokatolog da aynı hesap. Sana gümrük işleri vs. uğraştırmadan ürün teminini sağlıyor ancak bu durum uzun sürebiliyor. Biraz araştırılırsa bu sitenin ürün tedarik sürecinin uzun olduğu çok rahat görülebilir. Nanokatolog firması güvenilirdir, ürünleri ithalatçı garantilidir, bazı ürünleri resmi TR garantili olabilir. Her ürünü yurtdışı değildir mutlaka. Benim arkadaş zamanında 1400 liraya MSI Gaming X GTX 1070 almıştı. 4 güne geldi, ellerinde varmış. Hâlâ sorunsuz kullanıyor. Ben de oradan 8GB ram, 250gb ssd aldım, bir sorun yaşamadım. ram geç geldi ama sonuç olarak geldi. Alışveriş yaparken geç gelebileceğini kabul etmek gerek.

Benim iki alışverişim oldu ikisinde de sorun yaşamadım. Sorun yaşamamış olmamın sebebi firmada siparişlerin nasıl tedarik edildiğini bilmemdi.
İletişim kurup alacağınız ürünün stokta olup olmadığını sorun sipariş geçmeden önce aksi takdirde 1 hafta ila 1 ay arası ürünün gelmesini beklersiniz. Para iadesi konusunda bir tecrübem yok umarım olmazda .

Sen Amazon gibi yurtdışı kaynaklı sitelerden bir ürün alırsın ya, Nanokatolog da aynı hesap. Sana gümrük işleri vs. uğraştırmadan ürün teminini sağlıyor ancak bu durum uzun sürebiliyor. Biraz araştırılırsa bu sitenin ürün tedarik sürecinin uzun olduğu çok rahat görülebilir. Nanokatolog firması güvenilirdir, ürünleri ithalatçı garantilidir, bazı ürünleri resmi TR garantili olabilir. Her ürünü yurtdışı değildir mutlaka. Benim arkadaş zamanında 1400 liraya MSI Gaming X GTX 1070 almıştı. 4 güne geldi, ellerinde varmış. Hâlâ sorunsuz kullanıyor. Ben de oradan 8GB ram, 250gb ssd aldım, bir sorun yaşamadım. ram geç geldi ama sonuç olarak geldi. Alışveriş yaparken geç gelebileceğini kabul etmek gerek.
Ürün geç gelebilir anlaşılır.Para iadesi 45 gün sürmüş hiç mantıklı tarafı yok.Milletin paralarını işletiyorlar.

Ürün geç gelebilir anlaşılır.Para iadesi 45 gün sürmüş hiç mantıklı tarafı yok.Milletin paralarını işletiyorlar.
Para iadesini 45 gün boyunca beklemek de ayrı bir şey. Şikayetçi olabilirdi. Ben yapıyorsam bu arkadaş da yapabilir.

Firmanın tarafını tutan üye arkadaşlarımız da da bir üslup problemi var, sanırım herkes aynı yerden geliyor. Bu arkadaş diye hitap ettiğiniz kişi haftada 48 çalışma saatini fazla fazla doldurmakta, bunun karşılığında bir gün izin kullanıyor. Ne yapsın; bu izin gününü adliye adliye gezerek ve birkaç kilometre yürüyerek mi geçirsin ??
Para iadesini 45 gün boyunca beklemek de ayrı bir şey. Şikayetçi olabilirdi. Ben yapıyorsam bu arkadaş da yapabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı