Nanokatalog Kapanmış

Nasıl Yani, Dolandırıclık falan mı yaptılar?
1580471367479.png

(Yüzeysel bir bakış)

Site dolandırıcıysa neden bazı kişilerin ürününü gönderiyor bazılarının göndermiyor. Herkesin ürününü gönderme kapat git amaçları ne acaba.
Ben yaklaşık 3 sene önce aldım sanırım ve 2019 öncesi böyle sorunlar yaşayanlar yoktu hatta bu kadar artmasa sorun yaşayanlar tekrar alışveriş yapardım.

Ben de geçen yıl RAM almıştım. 14 günde geçmişti elime. En ucuz orası satıyordu ve memnun kalmıştım. Üzdü.

Ucuz etin yahnisi yenmez hocam. THH en az 6 ay sonra dönüş yapıyor o da ne karar verir muamma. Sana tavsiyem, nanokatolog’dan ürün alırken kabul ettiğin bir sözleşme olması lazım. Bu sözleşmede ürünü kargolamaları gereken veyahut para iadesi istediğinde parayı göndermesi gereken yasal süreler yazar. Eğer bu süreleri doldururlarsa bulunduğun şehir/ilçedeki en yakın icra müdürlüğüne git, ilamsız icra başvurusunda bulunmak istiyorum de, satın aldığına dair ön satış sözleşmesi, dekont vs ne varsa onları da götür. Yüksek ihtimalle sonuç çıkar ama tekrar vurgulayayım, “yasal süreleri dolduysa” yapabilirsin bunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı