Toplamda 5 kez alışveriş yaptım nanokatalog sitesinden. 3 siparişim 2 günde geldi. Diğer biri 10-12 günde diğeri 2 hafta civarında geldi. Stoklarında varsa anında geliyor yoksa paralel ithalat yapıyorlar. Uluslararası garantisi olmayan ürünleri almıyorum zaten. Ben sorun sıkıntı yaşamadım, yaşayan arkadaşlar hakkını arasın tabi ama saçmalamaya gerek yok arkadaşlar
Çoğu hatırlamaz belki ama dolandırıcı dediğin PCDEPO gibi olur. Bundan 4-5 sene önce topladı bütün siparişleri sonra vın. Ne müşteri hizmetleri ne mail ne başka bir şey. Dolandırıcı adam müşteri hizmetlerine maaş verip orda tutmaz. Dolandırıcı adam 200-300 lira için kendini riske atmaz. Ben nanokataloğu savunmam anam değil babam değil ama saçmalığa da tahammül edemiyorum. Ben sürekli internetten alışveriş yaparım, ürünüm gelmedi diye yaygara koparmadım hiç. Bekledim sabrettim çok şükür Aliexpress dahil hiç bir yerde sorun yaşamadım daha. İyice araştırın, internet alışverişi her zaman risktir. Bu riski almayacak olan arkadaşlar buyrun;
Vatan Bilgisayar
Mediamarkt
Teknosa