Nanokatalog parayı iade etmiyor ve yalan söylüyor

Yalnız yazılanlara bir göz gezdirdim de durum gerçekten rezalet.
Arkadaş adam bana stokta var dedi diyor- yalan 1
İptal etmek istediğinde ,iade oldu demelerine rağmen olmadı diyor- yalan 2
Eminim uzun süre süründürecekler daha, herkese yaptıkları şey.
Bazı müşterini 2 ay bekletip sonra temin edemedik diye paralarını iade ediyorlar.
Hala tedarik sürecini araştırsaydın diyenler var.
Adamlar göz göre göre yalan söylüyor ama bunlar buna takılmış.
Paran kalmaz iade olur diyenler var.
Ne değişik yorumlar bunlar.
Adamlar 40 tane yalan söyleyip 2-3 ay parayı kullansın sonra sırf iade etti diye güvenilir olsun. Ne güzel memleket.
Milletin parasını kullanmaya hakları yok. Bu da açık açık hırsızlıktık. Düşünün birisi sizi kandırıp haftalarca bazen aylarca paranızı kullanıyor. 3 ay bekleyenler var. Ürünlerin garantisi de yok.
Birisi sizden borç istese vermezsiniz ama bu adamlara paranızı haftalarca kullandırıyorsunuz.
Sizin yerinize yurt dışından sipariş verip üstüne karını koyuyor. Beklemekten sıkılıp iptal mi ettin? paranı aylarca kullanıp sonra iade ediyor yine sizin paranızdan kazanç sağlıyor.
Bir de bu tipler vatan bilgisayarı beğenmezler.

Son düzenleme:
İlk sayfalarda firmayı savunan kişilerin forumdan uzaklaştırılması lazım. Tiplere bak ya adam diyor ki: "7 iş günü içerisinde kargoya verilir şuan stokta bulunuyor yazıyor." Buna rağmen adam: "yok firmayı araştırsaydın", "yok onlar verirler", "yok arayıp detaylı durumu sordun mu?" Bu ne abi adam arayıp sizi dava edicem diye yazdığı halde "detaylı sordun mu?" diyenler var bu neyin körü körüne fan boyluğu? Yazık valla yazık

Toplamda 5 kez alışveriş yaptım nanokatalog sitesinden. 3 siparişim 2 günde geldi. Diğer biri 10-12 günde diğeri 2 hafta civarında geldi. Stoklarında varsa anında geliyor yoksa paralel ithalat yapıyorlar. Uluslararası garantisi olmayan ürünleri almıyorum zaten. Ben sorun sıkıntı yaşamadım, yaşayan arkadaşlar hakkını arasın tabi ama saçmalamaya gerek yok arkadaşlar :) Çoğu hatırlamaz belki ama dolandırıcı dediğin PCDEPO gibi olur. Bundan 4-5 sene önce topladı bütün siparişleri sonra vın. Ne müşteri hizmetleri ne mail ne başka bir şey. Dolandırıcı adam müşteri hizmetlerine maaş verip orda tutmaz. Dolandırıcı adam 200-300 lira için kendini riske atmaz. Ben nanokataloğu savunmam anam değil babam değil ama saçmalığa da tahammül edemiyorum. Ben sürekli internetten alışveriş yaparım, ürünüm gelmedi diye yaygara koparmadım hiç. Bekledim sabrettim çok şükür Aliexpress dahil hiç bir yerde sorun yaşamadım daha. İyice araştırın, internet alışverişi her zaman risktir. Bu riski almayacak olan arkadaşlar buyrun;
Vatan Bilgisayar
Mediamarkt
Teknosa

Toplamda 5 kez alışveriş yaptım nanokatalog sitesinden. 3 siparişim 2 günde geldi. Diğer biri 10-12 günde diğeri 2 hafta civarında geldi. Stoklarında varsa anında geliyor yoksa paralel ithalat yapıyorlar. Uluslararası garantisi olmayan ürünleri almıyorum zaten. Ben sorun sıkıntı yaşamadım, yaşayan arkadaşlar hakkını arasın tabi ama saçmalamaya gerek yok arkadaşlar :) Çoğu hatırlamaz belki ama dolandırıcı dediğin PCDEPO gibi olur. Bundan 4-5 sene önce topladı bütün siparişleri sonra vın. Ne müşteri hizmetleri ne mail ne başka bir şey. Dolandırıcı adam müşteri hizmetlerine maaş verip orda tutmaz. Dolandırıcı adam 200-300 lira için kendini riske atmaz. Ben nanokataloğu savunmam anam değil babam değil ama saçmalığa da tahammül edemiyorum. Ben sürekli internetten alışveriş yaparım, ürünüm gelmedi diye yaygara koparmadım hiç. Bekledim sabrettim çok şükür Aliexpress dahil hiç bir yerde sorun yaşamadım daha. İyice araştırın, internet alışverişi her zaman risktir. Bu riski almayacak olan arkadaşlar buyrun;
Vatan Bilgisayar
Mediamarkt
Teknosa
İnan Nanokatolog'un da ne zaman aynı olayı yapacağı belli değil, kesinlikle güvenilmeyecek bir firma. Utanmadan, sıkılmadan 100'lerce müşterisine bir düzüne yalan söyleyen bir firmanın insanları dolandırmasına şaşırmam.

Hala anlamadığım olay bu adamların sattığı ürünler garantisiz (kendileri garanti veriyor) ve yurt dışı sitelerinden pahalı olmasına rağmen insanlar neden tercih ediyor?

Hala firmayı savunmaya çalışıyorlar. Ciddi ciddi reklam parası falan aldığınızı düşünmeye başlıyorum.

Vatan Bilgisayar
Mediamarkt
Teknosa
14 gün önce iade ettik dediler, 6 kere konuştum 6 kere iade ettik dediler ama 1 ay oldu geçti iade olmadı. Pazartesi savcılığa başvuracağım. Müşteri hizmetleri maaşı nedir ya? sen diyorsun biliyor musun? adamlar yalan konuşuyor diyorum. Sende sitenin bot hesaplarındansın.

Arkadaş sizler alışveriş yapmadan önce o siteyi hiç araştırmıyorsanız kusura bakmayın da gelip ağlamayacaksınız. Bu sitenin kaçıncı konusu. Hem ucuz olsun hem de 5 günde elimde olsun. Öyle bir dünya yok. Doların fiyatı ortada. Bu siteden alışveriş yapacak olanlar en az 1 ay beklemeyi göze alacak.

14 gün önce iade ettik dediler, 6 kere konuştum 6 kere iade ettik dediler ama 1 ay oldu geçti iade olmadı. Pazartesi savcılığa başvuracağım. Müşteri hizmetleri maaşı nedir ya? sen diyorsun biliyor musun? adamlar yalan konuşuyor diyorum. Sende sitenin bot hesaplarındansın.
Aynen aynen botum ben :) 70lik botum hatta CS 1.5 deki. Git nereye başvuruyorsan başvur. Dava aç kazan bana koymaz :D Çektiğin sıkıntıyla kalırsın öyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı