Daha fazla
Yalnız yazılanlara bir göz gezdirdim de durum gerçekten rezalet.
Arkadaş adam bana stokta var dedi diyor- yalan 1
İptal etmek istediğinde ,iade oldu demelerine rağmen olmadı diyor- yalan 2
Eminim uzun süre süründürecekler daha, herkese yaptıkları şey.
Bazı müşterini 2 ay bekletip sonra temin edemedik diye paralarını iade ediyorlar.
Hala tedarik sürecini araştırsaydın diyenler var.
Adamlar göz göre göre yalan söylüyor ama bunlar buna takılmış.
Paran kalmaz iade olur diyenler var.
Ne değişik yorumlar bunlar.
Adamlar 40 tane yalan söyleyip 2-3 ay parayı kullansın sonra sırf iade etti diye güvenilir olsun. Ne güzel memleket.
Milletin parasını kullanmaya hakları yok. Bu da açık açık hırsızlıktık. Düşünün birisi sizi kandırıp haftalarca bazen aylarca paranızı kullanıyor. 3 ay bekleyenler var. Ürünlerin garantisi de yok.
Birisi sizden borç istese vermezsiniz ama bu adamlara paranızı haftalarca kullandırıyorsunuz.
Sizin yerinize yurt dışından sipariş verip üstüne karını koyuyor. Beklemekten sıkılıp iptal mi ettin? paranı aylarca kullanıp sonra iade ediyor yine sizin paranızdan kazanç sağlıyor.
Bir de bu tipler vatan bilgisayarı beğenmezler.
Arkadaş adam bana stokta var dedi diyor- yalan 1
İptal etmek istediğinde ,iade oldu demelerine rağmen olmadı diyor- yalan 2
Eminim uzun süre süründürecekler daha, herkese yaptıkları şey.
Bazı müşterini 2 ay bekletip sonra temin edemedik diye paralarını iade ediyorlar.
Hala tedarik sürecini araştırsaydın diyenler var.
Adamlar göz göre göre yalan söylüyor ama bunlar buna takılmış.
Paran kalmaz iade olur diyenler var.
Ne değişik yorumlar bunlar.
Adamlar 40 tane yalan söyleyip 2-3 ay parayı kullansın sonra sırf iade etti diye güvenilir olsun. Ne güzel memleket.
Milletin parasını kullanmaya hakları yok. Bu da açık açık hırsızlıktık. Düşünün birisi sizi kandırıp haftalarca bazen aylarca paranızı kullanıyor. 3 ay bekleyenler var. Ürünlerin garantisi de yok.
Birisi sizden borç istese vermezsiniz ama bu adamlara paranızı haftalarca kullandırıyorsunuz.
Sizin yerinize yurt dışından sipariş verip üstüne karını koyuyor. Beklemekten sıkılıp iptal mi ettin? paranı aylarca kullanıp sonra iade ediyor yine sizin paranızdan kazanç sağlıyor.
Bir de bu tipler vatan bilgisayarı beğenmezler.
Son düzenleme: