Nanokatalog parayı iade etmiyor ve yalan söylüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Stokta dediler, 5-7 içinde teslim edilir dediler ama yalan çıktı. İptal ettim 17 gün oldu, 10 gün önce iade ettik dediler ama iade etmemişler, 4 gün önce konuştum iade etmezseniz suç duyurusunda bulunacağım dedim ve iade ettik dediler. Ama hala iade yok... Bu dolandırıcılardan alışveriş yapmayın herkesi perişan etmişler zaten. Sitenin ismini burada gördüm güvenli sandım, her kişinin dediğine de inanmamak gerekiyormuş. Şimdi aradım öğlen yemeği saati diye mesai saati dışındalar. Anlayacağınız tam taklacılar, işlem uzun sürmesin diye bekledim sabrettim ama şimdi dolandırıldığıma karar verdim ve bankama dolandırıldım diye tebligat verdim 90 gün süresi var bakalım. Böyle hırsız firmaları kullanmayın şikayet edin bu kadar yüzsüz sahtekar firma görmedim ben. Ucuz etin kemiği sert olur işte. Ben ucuz olduğu için aldığım ürün sadece burada olduğu için mecburen almıştım ve stokta mevcut demişlerdi.

İstanbul'da isen perpa'da yerleri git yüz yüze görüş en temizi.

Her yerde bu siteyi savunman beni güldürüyor. Buraya bak daha fazla bir şey demiyorum. ;) Adamların taktığı ve ilgilendiği bir tane müşteri yok.
Her yerde savunman derken? Sistem toplayanlara bile Nanokatalog'u nadiren öneriyorum çünkü yurt dışından getiriyorlar ve geç geliyor. Akıllı ve mantıklı düşünmek demek o şeyi savunmak demek değildir. Yani Nanokatalog yerine başka firma olsa yine aynı şeyi yazacaktım. Evet mağdur oldunuz bundan dolayı sinirli veya üzgün olabilirsiniz ama seçtiğiniz kelimelere dikkat etmeniz lazım. Bir firmaya yalancı, dolandırıcı demek sizin başınıza sıkıntı açar.

Nanokatalog'un ne olduğunu herkes biliyor. En az 10 siparişim oldu gelmesi uzun sürüyor ama hiçbir sorun yaşamadım. Senin burada şirketi karalamak için bulunmadığını nereden bilelim? Ne bir kanıt var ne de sipariş numarası. İnsanlara böyle saldırganca davranarakta kimse sana yardım etmez. Umarım şirket çalışanlarına da böyle davranmışsındır da paranı 1 senede öderler.

Bunlar sadece birkaçı. Sadece 1 dakikada bulduğum site hakkında konular. 1 Dakikalık yaptığım araştırma, ürünler geç geliyormuş. Malesef cahil insanlar var firmada yanlış bilgilendirme yapabiliyorlar, tıpki onlarda sizin gibi o yüzden çokta sinirlenmeyin:)

Nike sitesinden iade aldım defalarca hepsi 2 haftayı buldu, Nike'da bir konu açıp sallayım dur😂

Adamların çalışma sistemi şu. Senin paranı önce bir süre kullanıyorlar. 1-2 bazen 3 ay ondan sonra Amazondan istediğin ürünü sipariş ediyorlar. Ürün tükendi ise ya da kur çok yükseldiyse paranı iade ediyorlar.
İnsan neden amazon varken bunlardan alış veriş yapar?

Adamı dinleyen yok herkes hakaret etmiş. Adam diyor ki aradım konuştum bana stokta var dediler. Ama gelmedi bu yüzünden iptal ettim. Ve paramı iade etmiyorlar. Siz hala çalışma şekli bu diyorsunuz. Hadi aklınız tutulmuş anlamıyorsunuz eyvallah ama 15 gün iade yatırmayan firmaya ne hakla savunuyorsunuz. Komedi resmen, yorumları okurken utandım. Akıl tutulması böyle birşey.
Adamların çalışma sistemi şu. Senin paranı önce bir süre kullanıyorlar. 1-2 bazen 3 ay ondan sonra Amazondan istediğin ürünü sipariş ediyorlar. Ürün tükendi ise ya da kur çok yükseldiyse paranı iade ediyorlar.
İnsan neden amazon varken bunlardan alış veriş yapar?
Ürünü bulamamıştır, erken gelsin istemiştir. Yabancı site deneyimi yoktur? cümlemiz anlamsız.
Nanokatalog'un ne olduğunu herkes biliyor. En az 10 siparişim oldu gelmesi uzun sürüyor ama hiçbir sorun yaşamadım. Senin burada şirketi karalamak için bulunmadığını nereden bilelim? Ne bir kanıt var ne de sipariş numarası. İnsanlara böyle saldırganca davranarakta kimse sana yardım etmez. Umarım şirket çalışanlarına da böyle davranmışsındır da paranı 1 senede öderler.
Belli ki nanokatalog çalışanısın. Sana sadece gülüyorum. 38 gündür paramı iade etmediler. ;) Paramı iade et. İnsanları tanışmadan eleştirenlere acıyorum. Şikayet var sitesine gir, Yusuf diye arat.
Her yerde savunman derken? Sistem toplayanlara bile Nanokatalog'u nadiren öneriyorum çünkü yurt dışından getiriyorlar ve geç geliyor. Akıllı ve mantıklı düşünmek demek o şeyi savunmak demek değildir. Yani Nanokatalog yerine başka firma olsa yine aynı şeyi yazacaktım. Evet mağdur oldunuz bundan dolayı sinirli veya üzgün olabilirsiniz ama seçtiğiniz kelimelere dikkat etmeniz lazım. Bir firmaya yalancı, dolandırıcı demek sizin başınıza sıkıntı açar.
38 gün oldu paramı vermediler. Banada aynısını söyle.

ApRa denen arkadaş gerçekten sinir bozuyorsun bilgine.. Her şikayet konusunda seni bu yorumlarla görmek gerçekten insanı sinir ediyor. Hadi 1 firma olsa anlarım her firmayı haksız olduğu halde savunmak nedir amaç nedir size para falan mı veriyorlar? Saçmalığa bak arkadaş ne insanlar var ya...

Konuyu açan arkadaş haklı bu arada

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı