Nanokatalog parayı iade etmiyor ve yalan söylüyor

Bu firmadan kesinlikle bir şey alınmamalı. Hakem heyetine başvurdum, haklı çıkıp kazandım ve itiraz etmişler. Bana iade edip ödeyecekleri parayı itiraz açma ve avukata ödemişler. Bunları ödememi isteyerek açmışlar. Ucuza kaçıp almak istediğiniz ürün size daha sonrasında böyle vurabiliyor! Ayrıca ürün tesliminde başlaması gereken 14 günlük cayma süresi ön sipariş ürünü aldığınızda başlıyor, ürün size ulaştığında cayma süresi bitmiş oluyor.

Arkadaş sizler alışveriş yapmadan önce o siteyi hiç araştırmıyorsanız kusura bakmayın da gelip ağlamayacaksınız. Bu sitenin kaçıncı konusu. Hem ucuz olsun hem de 5 günde elimde olsun. Öyle bir dünya yok. Doların fiyatı ortada. Bu siteden alışveriş yapacak olanlar en az 1 ay beklemeyi göze alacak.
Ucuz derken? Bazı ürünler sadece burada var. Herkes konuşmuş 7 gün demişler diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stokta dediler, 5-7 içinde teslim edilir dediler ama yalan çıktı. İptal ettim 17 gün oldu, 10 gün önce iade ettik dediler ama iade etmemişler, 4 gün önce konuştum iade etmezseniz suç duyurusunda bulunacağım dedim ve iade ettik dediler. Ama hala iade yok... Bu dolandırıcılardan alışveriş yapmayın herkesi perişan etmişler zaten. Sitenin ismini burada gördüm güvenli sandım, her kişinin dediğine de inanmamak gerekiyormuş. Şimdi aradım öğlen yemeği saati diye mesai saati dışındalar. Anlayacağınız tam taklacılar, işlem uzun sürmesin diye bekledim sabrettim ama şimdi dolandırıldığıma karar verdim ve bankama dolandırıldım diye tebligat verdim 90 gün süresi var bakalım. Böyle hırsız firmaları kullanmayın şikayet edin bu kadar yüzsüz sahtekar firma görmedim ben. Ucuz etin kemiği sert olur işte. Ben ucuz olduğu için aldığım ürün sadece burada olduğu için mecburen almıştım ve stokta mevcut demişlerdi.
Konunun tamamını okumadım; Epey uzamış :) Eğer siparişinizi hala iptal edemediyseniz, direkt bankayı arayın ve banka üzerinden iptal edin (Ben öyle yaptım). Çok kişi güvenilir diyor ve fiyatlar da uygun ama ürünler yurt dışından geldiği için garantide de sorun yaşatacaklarına eminim. Zira, sokak ağzı ve son derece kaba, dediğim dedik bir üslupları var; Uzlaşmanıza imkan yok!

Bana küfür eden birisine cevap verdiğim için 7 gün ban yedim şimdi bitti. Haftalarca düzgün bir dille konuştum ve sadece yalanlar dinledim. Dün savcılığa ve tüketici haklarına sizi vereceğim dedim ve ağır dille konuştum sonuç olarak para 15 dakikada hesabıma yattı. 15 gün önce paranızı kartınıza iade ettik demişlerdi. Buradan alışveriş yapan insana diyecek hiçbir sözüm yok. Biz bilemedik ve boşluğumuza geldi aldık. Siz şimdi biliyorsunuz, aleme ibret olsun böyle rezil siteyi arasanız bulamazsınız. Elemana erkek ol, 2 dakika erkek gibi doğru konuş dedim beni aradı birde atar yapıyor. Baktım parayı yatırmış. :) Bunların müşteri hizmetleri, finans dedikleri yer falan yalan hepsi aynı kişi. Artık diyecek sözüm yok. 2 hafta ürünün iptal edilmesi sürüyor, 1 ayda iade edilmesi. Düzgün ve medeni konuşursanız 2 ay işinizi yapmıyorlar, küfür edip savcılığa şikayet edeceğim derseniz işiniz 10 dakikada hallediliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı