Nanokatalog sadece 1 ürün gönderdi

Nayeon

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Backend Developer
Arkadaşlar 1 aralık günü Nanokatalog'dan R3 2200G ve Corsair LPX 8G 3000Mhz RAM sipariş etmiştim.
Dün ikisi de kargoya verildi gözükmeye başladı. Bu sabah kargo dağıtıma çıktı mesajı geldi. 14:30 gibi kargo elime ulaştı.
İçinde sadece RAM vardı. Faturasında da sadece RAM'in bilgileri yazıyordu. İşlemciden haber yok.

Sipariş verirken, siparişleri ayrı ayrı vermiştim fakat 5dk. ara ile vermiştim. Acaba bunun yüzünden mi sadece RAM'i gönderdiler?

Aldığım RAM ile İşlemci uyumlu mudur? Üstünde Intel Support yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nanokatalog bazı ürünlerde stoklu çalışmıyor. Muhtemelen işlemci stokta yoktu. Ellerine ulaştığında işlemciyi de göndereceklerdir. Faturada RAM + İşlemci olsaydı problem olabilirdi fakat sadece RAM faturası geldiyse endişe etmenize gerek yok.
Stok veya kargo durumuyla ilgili olarak iletişime geçip daha net bilgiler öğrenebilirsiniz.

Nanokatalog bazı ürünlerde stoklu çalışmıyor. Muhtemelen işlemci stokta yoktu. Ellerine ulaştığında işlemciyi de göndereceklerdir. Faturada RAM + İşlemci olsaydı problem olabilirdi fakat sadece RAM faturası geldiyse endişe etmenize gerek yok.
Stok veya kargo durumuyla ilgili olarak iletişime geçip daha net bilgiler öğrenebilirsiniz.
Sen canlı desteğe yaz mail yolu ile geri dönüş yapıyorlar, sitede destek kovalamana gerek yok.

Canlı destekten sordum. Kargoya verilmiş gözüküyormuş. Yarın elinizde olur dedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı