Nanokatalog Tüketici Hakem Heyeti HKK.

wrecking34

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar,

Bugün tüketici hakem heyetinden karar gelmiş. Buradaki kararın tam olarak ne olduğunu ve yapmam gerekenin ne olduğu hakkında yardım edebilir misiniz arkadaşlar. Unutmadan, şikayetçi olduğum firma Nanokatalog.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

20200306_142051.jpg

Haklı bulunmuşsun, ücreti iade etmeleri gerektiği yazıyor ve hakem heyeti kararınca firmanın bağlı oldukları icra dairesine ödeme yapmaları gerekeceği yazıyor.

bu karar ile doğrudan ilamlı icra (yani ödemeleri zorunlu) başlatabilirsiniz. Tabi söz konusu firmanın banka hesabında para var ise.
bu arada şirketin hangi bankalarda hesabı olduğu bilgisini size soracak icra dairesi.
İcra başlatmak için doldurulması gereken evrakları avukata doldurmanızı isteyecek icra dairesi ve avukat hariç, icra daire dosya için yaklaşık 100 tl temin edecektir.

Hakem heyeti senin lehine karar vermiş. Paranı yakında alırsın. Nanokatalog ile görüşme sağla. Sana gelen bildirge onlara da gitmiştir. Ara tatlı tatlı paranı acilen iste, vermezler ise anında icraya ver.

Ne oldu da şikayetçi oldunuz?Eğer özel değilse buraya da yazın da eğer önemli bir şey ise forumdan kimse kullanmasın. Sahi bu nanakatalog battı diye bilinmiyor muydu?

Karar olumlu olarak görünüyor Nano katalog dan tanzim edilecek sürecin nasıl ilerleyecegi hakkinda bilgim yok @BilgisayarKurdu hocam yardımcı olur.

Ben ayrıca enpara harcama itiraz formunu doldurup göndericem birazdan finansbankta. Bununda bi yararı olur mu ? Teşekkür ederim.

Haklı bulunmuşsun, ücreti iade etmeleri gerektiği yazıyor ve hakem heyeti kararınca firmanın bağlı oldukları icra dairesine ödeme yapmaları gerekeceği yazıyor.

Benim herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu peki ? Yani tüketici hakem heyeti bu kararın arkasında durup firmadan iade yapmasını ısrarla istiyor mu yoksa benim illa ek kurumlarla görüşmem gerekiyor mu ? Teşekkür ederim.

bu karar ile doğrudan ilamlı icra (yani ödemeleri zorunlu) başlatabilirsiniz. Tabi söz konusu firmanın banka hesabında para var ise.
bu arada şirketin hangi bankalarda hesabı olduğu bilgisini size soracak icra dairesi.
İcra başlatmak için doldurulması gereken evrakları avukata doldurmanızı isteyecek icra dairesi ve avukat hariç, icra daire dosya için yaklaşık 100 tl temin edecektir.

İcra dairesine gidip belirttiğiniz işlemleri mi yaptırmam gerekiyor ? Benim yerime tüketici hakem heyeti bu işi yapması gerekmiyor mu acaba ? Teşekkür ederim.

Hakem heyeti senin lehine karar vermiş. Paranı yakında alırsın. Nanokatalog ile görüşme sağla. Sana gelen bildirge onlara da gitmiştir. Ara tatlı tatlı paranı acilen iste, vermezler ise anında icraya ver.

İlgili firma telefonlara çıkmıyor ne yazık ki. Benim bir ek işlem yapmam gerekiyor mu bu kararın üzerine acaba ? Teşekkür ederim.

Ne oldu da şikayetçi oldunuz?Eğer özel değilse buraya da yazın da eğer önemli bir şey ise forumdan kimse kullanmasın. Sahi bu nanakatalog battı diye bilinmiyor muydu?

İşlemci satın aldım. Aynı gün kargo gözüküyordu buna aldandım. Ödeme sonrası stokta olmadığı söylendi bende aynı gün iptal ettim o gündür para iadesi yapılmadı tarafıma bu nedenle sikayetci oldum.

Bilginize.

Zaten Nanokatalog önerilmiyor forum da.

Ben ilgili firmayı zaten önermiyorum sadece THH den gelen karar hakkında bilgi sahibi olmak istedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı